Statistik

Comments Posted By TMUkmkd

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Apple ‘pekena’ Nokia atas isu antena

aku pun tak paham kenapa antenagate kene taruk di bawah. untuk keselematan kot. x3 aku pun dibawah. nasib la slide. tapi kalau bukak keypad nak menaip kadang2 down gak signal. sengal

» Posted By TMUkmkd On July 22, 2010 @ 10:19 AM

Penjara Pudu dirobohkan untuk memberi laluan kepada pembangunan

siot la aku sekali pun tak pernah masuk T_T

» Posted By TMUkmkd On June 23, 2010 @ 2:54 PM

Telefon bimbit terbaru Apple, Apple iPhone 4

huh bestnya kalau dapat sbijik free

p.s ayat sama :p

» Posted By TMUkmkd On June 9, 2010 @ 4:58 PM

Ubuntu 10.04 LTS: pandangan pertama

emm tak salah aku mint based on ubuntu sebab tu memang saling tak tumpah. 😀
dan betul keduanya anak2 kepada debian yang hebat 🙂

emm aku upgrade je hari tu tak install baru pun maleh :p
.-= TMUkmkd´s last blog ..Google Beli BumpTop: Aplikasi Ruang Kerja 3 Dimensi =-.

» Posted By TMUkmkd On May 3, 2010 @ 3:57 PM

Loading blog, perlukah tukar tema?

huh patut la aku tengok ada orang referal blog aku dari iwebtool
rupanya sini 😀
emm agak lambat gak neh
kene repair lagi. aku rasa nak tukar theme minimalis. tapi macam tak sesuai lak ngan keperluan aku haha
tengok la..
kalau free buat la theme sendiri ke 😀
.-= TMUkmkd´s last blog ..Firefox Mengakui, Chrome Terlalu Hebat =-.

» Posted By TMUkmkd On March 14, 2010 @ 11:53 AM

Motorola backflip dikuasakan oleh Android

owh gitu 😀
.-= TMUkmkd´s last blog ..Cahaya Disebalik Valentine =-.

» Posted By TMUkmkd On February 21, 2010 @ 5:46 PM

dia guna apa ek? droid? milestone?
.-= TMUkmkd´s last blog ..Cahaya Disebalik Valentine =-.

» Posted By TMUkmkd On February 21, 2010 @ 1:56 PM

Perlukah Fatwa HARAM menggunakan perisian cetak rompak(Update)

wow ni entry direct neh 😀
kadang2 isu gini memang dah ada dalam dalam lubuk hati tapi tak tertulis atas sebab tertentu.
hanya orang terpilih je leh tulis 😀
.-= TMUkmkd´s last blog ..Cirit Birit =-.

» Posted By TMUkmkd On February 20, 2010 @ 11:05 AM

Budak 7 tahun jual lukisan hampir RM4900 setiap satu

ni baru guna krayon. dia masih belum guna cat minyak/pastel neh T_T
modern van gogh/claude monet in making
.-= TMUkmkd´s last blog ..Kenapa Saya Suka Pet Saya? =-.

» Posted By TMUkmkd On February 5, 2010 @ 11:04 PM

Kereta mewah tuned by Hamann

aku rasa kete bmw tu dah macam beso bena lak 🙂
.-= TMUkmkd´s last blog ..Telinga Universal =-.

» Posted By TMUkmkd On February 1, 2010 @ 10:09 AM

Dual boot antara Windows Mobile dan Android

yang tu kurang pasti,
sebab tak de sapa kat tempat aku guna android
.-= TMUkmkd´s last blog ..Mozilla Firefox Mobil Dilepaskan =-.

» Posted By TMUkmkd On January 31, 2010 @ 1:17 AM

aku tengok dalam xda developer ramai tol developer nak masukkan android 🙂
hebat.. hozmate aku pun dah terpengaruh
.-= TMUkmkd´s last blog ..1 Februari: Ulang Tahun ke-3 =-.

» Posted By TMUkmkd On January 31, 2010 @ 12:51 AM

RTM penyiar rasmi FIFA 2010

bila nampak nama rais yatim teringat #yoRais :p
so media prima?
.-= TMUkmkd´s last blog ..Ubuntu 8.04.4 Dilepaskan =-.

» Posted By TMUkmkd On January 29, 2010 @ 7:58 PM

Bayaran Adsense ke 3 dari Google

diorang kayaaa~ :p ko ada bakat menulis dalam BI tak pe la. aku tak de 🙂
.-= TMUkmkd´s last blog ..Ubuntu 8.04.4 Dilepaskan =-.

» Posted By TMUkmkd On January 29, 2010 @ 7:59 PM

huh 300++.. ok sungguh dah weh 🙂
.-= TMUkmkd´s last blog ..Filem 30 Minit : Dehidrasi =-.

» Posted By TMUkmkd On January 29, 2010 @ 7:06 PM

Lagi kempen benci artis kat Facebook, kali ini Memey Suhaiza plak

kata artis~ :p
p.s tapi aku tak masuk lak la grup gitu. tak de pekdah sekali spam 🙂
.-= TMUkmkd´s last blog ..Hadiah Percuma Dari Tuan Ceploz =-.

» Posted By TMUkmkd On January 29, 2010 @ 8:07 PM

Social engineering untuk track kawan lama

social eng – term yang popular masa kevin d mitnick berleluasa 🙂
sampai sekarang aku minat pasal social eng, body gesture & psychology 🙂

tapi malangnya aku bukan pada bidang tu 100% tapi still belajar by pengalaman

so ramai dah ko jumpa?
.-= TMUkmkd´s last blog ..Ralat Laman Thundermatch =-.

» Posted By TMUkmkd On January 22, 2010 @ 9:21 PM

Lelaki memasak! Tak cool? Betul ke?

macam mana ko leh masak dua ikang sekali XD
kalau aku mesti seko je telan seko lagi…. entah la nasib dia tu :p

apa pun lelaki masak cool!
.-= TMUkmkd´s last blog ..Ucapan Sendiri =-.

» Posted By TMUkmkd On January 19, 2010 @ 1:22 AM

mahkamah.gov.my kena hack

brainwash again ! 🙂
pasti disambut dengan baik kali ni
.-= TMUkmkd´s last blog ..Penggodam Malaysia Kantoi =-.

» Posted By TMUkmkd On January 7, 2010 @ 11:19 PM

House MD musim keenam, episod 1-9

haha.. aku minat criminal minds sebab bersangkutan dengan body gesture
tapi house kalau ada masa aku tengok gak ^_^
.-= TMUkmkd´s last blog ..Kamal, 3 Gadis dan Ubiquity =-.

» Posted By TMUkmkd On December 28, 2009 @ 10:41 AM

Everybody Loves Raymond

gaduh tapi best 🙂

» Posted By TMUkmkd On December 20, 2009 @ 7:12 PM

Satio – telefon bimbit baru Sony Ericsson kini di Malaysia

oo tak perasan.. symbian

» Posted By TMUkmkd On October 25, 2009 @ 7:51 AM

dia guna os apa?

» Posted By TMUkmkd On October 25, 2009 @ 7:50 AM

Kerjasama Digide dengan Majalah PC

act dah lama aku kata ngan diorang. mana linux dalam majalah pc.
tapi tu la.. akhirnya ada gak. 🙂
p.s dulu aku selalu gak komen setiap isu dalam blog. now dah malas.
sebab aku tengok ok dah 😀
.-= TMUkmkd´s last blog ..Tutorial Memasang Adobe Air =-.

» Posted By TMUkmkd On February 10, 2010 @ 4:19 PM

Komputer dirampas, guna perisian cetak rompak

“Adobe, Autodesk, Microsoft dan Solidworks,” semua bukan benda murah.

jika mahu tukar ke open source sekali pun,
adakah

photoshop = gimp
dreamweaver = bluefish, screem etc..
office = openoffice
dan pelbagai lagi ^_^

p.s final projek aku 80% menggunakan open source kecuali word 2007 untuk betulkan alignment sebab opeoffice tak boleh nak buat bagi sama dengan spec yang dikehendaki (atau aku yang tak tahu) ==”

» Posted By TMUkmkd On October 12, 2009 @ 10:29 PM

lagu Alternative dolu-dolu

greenday ngan oasis sampai sekarang aku masih layan beb.. best 🙂
.-= TMUkmkd´s last blog ..Ucapan Sendiri =-.

» Posted By TMUkmkd On January 19, 2010 @ 1:24 AM

«« Back To Stats Page