Bayaran Adsense ke 3 dari Google

Bayaran AdsenseAku bukanlah pakar sangat dalam Adsense ni. Kalau nak bandingkan dengan orang yang lain mungkin bayaran Adsense diaorang lebih banyak. Aku buat pun part time saja. Jadi aku tak berapa fokus sangat benda ni. Lagipun blog Adsense aku tak berapa niche orang kata.

Walaupun begitu, disebabkan bayaran Adsense adalah dalam bentuk USD, bila ditukar kepada matawang RM dah berapa. banyak juga. Tak heranlah ada pakar-pakar Adsense kat luar sana sanggup berhenti kerja semata-mata fokus untuk Adsense.

Jumlah aku dapat kali ini adalah 113.53USD dan bila ditukar kepada RM jumlahnya menjadi  RM381.95. Dengan jumlah yang tak seberapa ni boleh la aku reinvest balik dan bayar domain renewal.

Yang pastinya Nuffnang tak berapa berjaya dengan blog aku ni.

By admin

12 thoughts on “Bayaran Adsense ke 3 dari Google”
      1. diorang kayaaa~ :p ko ada bakat menulis dalam BI tak pe la. aku tak de 🙂
        .-= TMUkmkd´s last blog ..Ubuntu 8.04.4 Dilepaskan =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.