Home » misc

Hater page Saiful Bukhari cecah 10000 dalam Facebook

12 February 2010 10 Comments

Sebelum ini Fasha Sandha dan Memey Suhaiza ada hater page dalam Facebook. Kali ini tempiasnya kena pula pada Saiful Bukhari dek ekoran kes liwat yang sedang dibicarakan dan tengah hangat sekarang ini di TV dan dada akhbar.

Setakat post ini ditulis, page itu telah mencapai 10000 pengguna yang menyertai hater page tersebut. Adalah dijangkakan lebih ramai lagi akan menyertainya nanti.

Apa-apa pun, berhati-hatilah bila komen kat Facebook. Boleh kena saman woo.



10 Comments »

  • AnikiEddie said:

    huhuhu!!! panas!! sekarang ni polis kena bekerja dengan surfing jugak la 😛
    .-= AnikiEddie´s last blog ..Kes Liwat – Part 004 =-.

  • admin (author) said:

    Polis memang dah ada cyber crime lab dia sendiri rasanya.

  • joegrimjow said:

    cam cam hater da skrg ni
    hehe

    nanti saipol buat saman malu kat semua
    baru trau

    xpe
    brani kerana benar
    .-= joegrimjow´s last blog ..cat semua hijau! =-.

  • ahmadyusrie said:

    hati-hati bile nak bagi komen tu, nanti si saiful printscreen komen semua orang & adukan pada polis..huhu

  • admin (author) said:

    Biasa la. Tak da kebebasan bersuara. Nak bersuara pun takut.

  • admin (author) said:

    Jangan le teruk sgt mengumpat dia pun.

  • haziqah said:

    siapa suka saiful mungkinkah dikatakan gay? hukhuk
    .-= haziqah´s last blog ..KEPUTUSAN PILIHANRAYA PERSATUAN PELAJAR FAKULTI INFORMATIK 2009/2010 =-.

  • admin (author) said:

    Hehe. Apekah.

  • ann said:

    wah.
    nak join la..
    ade link x??.
    .-= ann´s last blog ..Perjalanan Pulang =-.

  • admin (author) said:

    Masuk Facebook dan search je. Jumpe punya. Semua Haters page ada.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.