Website mahkamah.gov.my telah diceroboh oleh penggodam dan digantikan muka depannya. Ketika entri ini ditulis, web itu masih lagi belum dibetulkan.

Adalah dipercayai penggodaman itu dilakukan kerana reaksi terhadap penggunaan kalimah Allah.

By admin

17 thoughts on “mahkamah.gov.my kena hack”
  1. alhamdulillah..aku sokong sape yg wat ni..aku kalau pndai hack pun, sure aku hack gak..mmg berani ayat tu, aku suka
    .-= x-po´s last blog ..PLEASE JANGAN BUAT MACAM HARTA SENDIRI =-.

    1. dlm byk2 website kat malaysia nih, web gov la paling antara yg tersenang nak dihack…

      admin pemalas… hohoho… (tapi tak semua, sesetengah je)

      =P
      .-= Pisyek´s last blog ..Ochaz Edit Photo Contest =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.