Statistik

Comments Posted By x-po

Displaying 1 To 17 Of 17 Comments

Gambar Marikh yang kononnya ada alien

tgk cam bukan gmbr real je tu..gambar rekaan komputer

» Posted By x-po On May 29, 2010 @ 3:02 AM

Telefon bimbit terbaru Motorola Backflip sudah berada dipasaran

cam iphone la plak bentuknya

» Posted By x-po On May 16, 2010 @ 9:59 PM

Panas itu tandanya nak ujan

hehe mmg panas skrg ni..badan aku asik berpeluh je lagi2 kalau time mngajar..rimas btl

» Posted By x-po On May 11, 2010 @ 12:01 AM

Nokia C5 sudah berada dipasaran

pekata bro wat contest, then bg hadiah hp ni kt pemenang..hikhik sure aku akan join punya contest bro..hoho

» Posted By x-po On May 2, 2010 @ 3:24 PM

iPhone HD mula kelihatan

sape yg dh iphone lama, mesti akan rs nk tkr yg baru plak..hoho
.-= x-po´s last blog ..PATUTKAH ADA MAAF UNTUK KALI KEDUA? =-.

» Posted By x-po On April 25, 2010 @ 1:43 PM

Moh le kite pg PC Fair kat KLCC ujong minggu nie

aku kalau gi pc fair, mesti tak tahu nk beli pe, sbb rasanya cam dh complete dh apa yg ada..huhu
.-= x-po´s last blog ..SUNGGUH MERINDUI SAAT-SAAT DAHULU =-.

» Posted By x-po On April 14, 2010 @ 1:42 PM

inertz.com kini PR3

bila seyes dlm seo dan PR, baru akan rs kenikmatan sbnr berblogging…hehe
.-= x-po´s last blog ..% =-.

» Posted By x-po On April 5, 2010 @ 4:32 PM

Forever young, macam aku

ni lah mat saleh..otak kreatif

» Posted By x-po On April 3, 2010 @ 7:22 PM

Orang Asli bukan bumiputera?

aku mengajar di pengkalan hulu..ramai anak2 orang asli yang nama diorg melayu dan mempunyai bin atau binti, tapi sebenarnya bukan org islam..diorg xda agama..tu yg aku konpius skit ttg nama diorg ni..blh plak guna bin dan binti kat IC

» Posted By x-po On March 18, 2010 @ 4:27 PM

Loading blog, perlukah tukar tema?

amanz.my paling lambat, tp aku rs cam laju je dia py bila aku bkk dgn celcomberukband ni, kalau blog2 lain, lambat la plak..hukhuhk
.-= x-po´s last blog ..COUPLE JAUH MENYEKSAKAN HIDUP =-.

» Posted By x-po On March 13, 2010 @ 6:54 PM

Kahwin dengan Laptop?

ala, mat saleh tu saje bikin gempak..last2, cari jantan jugak nak main..hehe
.-= x-po´s last blog ..MULUT KORANG CAMNE? LASERKAH? =-.

» Posted By x-po On January 27, 2010 @ 1:59 PM

mahkamah.gov.my kena hack

alhamdulillah..aku sokong sape yg wat ni..aku kalau pndai hack pun, sure aku hack gak..mmg berani ayat tu, aku suka
.-= x-po´s last blog ..PLEASE JANGAN BUAT MACAM HARTA SENDIRI =-.

» Posted By x-po On January 7, 2010 @ 11:09 PM

Harga gula naik 20 sen, hadiah tahun baru

ni la yg dikatakan, rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan..huhu
.-= x-po´s last blog ..MAKSIAT & TAHUN BARU TAK DAPAT DIPISAHKAN =-.

» Posted By x-po On January 3, 2010 @ 1:58 AM

House MD musim keenam, episod 1-9

aku xpenah dgr psl cite ni tp cam berminat nk tgk plak..hoho

» Posted By x-po On December 28, 2009 @ 10:27 PM

Memilih gaming laptop

wah, info yg bgs utk kaki game cam aku ni..hehe kaki games la sgt

» Posted By x-po On December 19, 2009 @ 10:35 PM

Satio – telefon bimbit baru Sony Ericsson kini di Malaysia

hoho nmpk cm mantap je..harga pun mantap gak..haha
.-= x-po´s last blog ..KES BUANG BAYI: SAPE YANG SALAH? LAKI ATAU PEREMPUAN? =-.

» Posted By x-po On October 25, 2009 @ 5:37 AM

Topeng muka H1N1 bra

haha mcm2 la mat saleh ni
.-= x-po´s last blog ..PATUT KE UBAH STYLE KITA SEMATA2 MAHU JAGA HATI SESEORANG? =-.

» Posted By x-po On October 6, 2009 @ 12:22 AM

«« Back To Stats Page