Home » Uncategorized

Topeng muka H1N1 bra

5 October 2009 8 Comments

topeng_h1n1_bra1

topeng_h1n1_bra2

Sebelum hadiah Nobel diberi, Selalunya ada anugerah Nobel yang dianjurkan oleh Improbable Research, badan kajian yang membuatkan kita ketawa kemudian berfikir. Anugerah ini dipanggil Ig Nobel Prizes. Tahun ini ianya turut menampilkan bra yang boleh ditukar kepada topeng muka, amat sesuai sebagai topeng muka H1N1, ianya telah direka oleh seorang wanita Dr. Elena Bodnar yang memenanginya dalam kategori Kesihatan umum untuk alat itu. Dan alat itu juga telah dicuba kepada 2 orang calon hadiah Nobel.



8 Comments »

  • x-po said:

    haha mcm2 la mat saleh ni
    .-= x-po´s last blog ..PATUT KE UBAH STYLE KITA SEMATA2 MAHU JAGA HATI SESEORANG? =-.

  • admin (author) said:

    Ye tu x-po. Tapi bagus la diaorang ni, diaorang ni inventor, kita user. Patut masyarakat kita ni jadi inventor jugak.
    .-= admin´s last blog ..Asus Sabertooth 55i motherboard =-.

  • zool said:

    Pening la diorang ni…
    Sampai dpt hadiah nobel tu
    .-= zool´s last blog ..Penggantian Kad Bank =-.

  • admin (author) said:

    Tula Zool. Macam-macam diaorang nak cipta. Pelik-pelik lak tu.

  • Janggel said:

    erk boleh renovate bra2 terpakai jadi gituh tak?
    .-= Janggel´s last blog ..Iftar @ Belanga, MidValley =-.

  • admin (author) said:

    Bukan bra terpakai tuh. Memang 2 in 1 bra tuh.

  • Hafidz said:

    Salam.

    Kekadang tuh la omputih ni. Bila dah terlalu bijak benda yang pelik-pelik dicipta, huhu =P

  • admin (author) said:

    Diaorang ni memang terlebih kreatif tuh.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.