Statistik

Comments Posted By topo

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

150 Juta

ciri-ciri gadis idaman aku ada kat lagu ni hahahaha

» Posted By topo On July 12, 2012 @ 4:11 AM

Telefon bimbit Nokia E5 sudah berada di pasaran

fuyo.. harga not bad.. tapi macam agak buruk je design dia.. hohoho

» Posted By topo On August 1, 2010 @ 10:53 PM

Loading blog, perlukah tukar tema?

cisdel.. puas la aku tunggu gambar kat atas tu loading.. hohoho laju giler topotato.com wahahaha
.-= topo´s last blog ..Corak Kuku yang Comel dan Cantik =-.

» Posted By topo On March 13, 2010 @ 3:20 AM

2010 handphone wishlist

aku masih blur lagi nak beli handphone ape ni.. hurmm bajet tak seberapa.. hohohoo

» Posted By topo On February 16, 2010 @ 4:38 PM

Kereta hybrid Proton akan dipamerkan di Geneva Auto Show Mac

semart jugak deign ni.. tapi ada macam rupa katak pon ada.. ohoho
.-= topo´s last blog ..6 Tips Memilih Tema yang Sesuai Untuk Blog =-.

» Posted By topo On February 13, 2010 @ 7:44 PM

Budak 7 tahun jual lukisan hampir RM4900 setiap satu

pergh teruja aku.. giler dasat budak ni…
.-= topo´s last blog ..mitos tentang mari menjadi kacak di internet… =-.

» Posted By topo On February 4, 2010 @ 6:30 PM

Penerbangan percubaan Sukhoi T-50

hohoho nampak cam ganas je.. hehehe
.-= topo´s last blog ..4 Tips Tingkatkan Trafik Dengan Memahami Pelawat =-.

» Posted By topo On January 30, 2010 @ 3:50 PM

Intel dan AMD 6 core

pergh.. melompat2 la pc kalo pakai tu nanti..
.-= topo´s last blog ..6 Tips Untuk Meningkatkan Komen di Blog =-.

» Posted By topo On January 30, 2010 @ 1:45 AM

Kahwin dengan Laptop?

pergh sayang giler.. cun tu awek tu.. adeh…
.-= topo´s last blog ..5 Kesilapan yang Perlu Dielakkan Semasa Menulis Komen =-.

» Posted By topo On January 25, 2010 @ 11:30 PM

Nokia 5230 kini di pasaran

hohoho macam menarik ni.. harga dia pon murah.. hehehe boleh try ni..
.-= topo´s last blog ..saksikan episod baru upin dan ipin petang ini… =-.

» Posted By topo On November 26, 2009 @ 1:44 PM

Keyword panas blog aku

hohoho boleh tahan keyword ko.. panas2 belaka.. 😀
.-= topo´s last blog ..topo beli buku lagi..khas untuk character design.. =-.

» Posted By topo On October 29, 2009 @ 1:36 AM

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin

aku dapat ping back dari post ni.. tapi aku xjumpa mana link dia.. ape rahsia beb?
.-= topo´s last blog ..5 kuih raya kegemaran topo… =-.

» Posted By topo On September 17, 2009 @ 7:00 AM

Brief – plugins firefox untuk baca rss

pheeewit.. topotato.com pon ada dalam list.. hohooh
.-= topo´s last blog ..hai nama saya nazrien.. =-.

» Posted By topo On September 30, 2009 @ 2:11 AM

GUNDAM saiz sebenar di jepun

yg effect2 asap tu memang ada ke gambar punya edit? hohoho
.-= topo´s last blog ..yeah cubaan mencabar knizam.com berjaya… =-.

» Posted By topo On July 12, 2009 @ 12:52 AM

Benda-benda hebat atas meja pejabat

pendengar gossip itu terbaik la.. hohoho
.-= topo´s last blog ..iklan promo anugerah juara lagu AJL ke 24 =-.

» Posted By topo On December 24, 2009 @ 4:54 AM

Tingkatkan trafik blog anda cara mudah

yup 6 je.. kalau banyak2 pon nanti klik rates turun.. akan makin kurang orang klik link tu..

» Posted By topo On March 9, 2009 @ 5:15 PM

«« Back To Stats Page