Home » Uncategorized

Keyword panas blog aku

28 October 2009 4 Comments

hotBlog ni tak da la blog personal sangat sebab bosan la buat blog personal. Lagipun aku tak berapa pandai menulis sangat. Mungkin sebab kurang baca buku-buku cerita, kalau baca buku pun baca buku teknikal aje. Rasanye lepas ni kena baca gak novel-novel cintan cintun, baru le boleh menarik awek2 masuk blog ni. Hehe… Ade hati tuh.

Kat bawah ni adalah keyword-keyword panas(dari enjin pencari) blog aku. Keyword lucah memang sesuai tarik trafik rupenye. Tapi harap maaf ye. Ni bukan blog lucah ye. Ni laman penampan la. Kalo nak cari 3gp Melayu, cari tempat lain tau. Keyword ataupun tag memang memainkan peranan penting juga dalam menarik trafik.

escort girl 104
boboiboy 67
escort melayu 38
escort girl subang jaya 35
animonsta 26
freelance escort 25
animonsta studios 23
kilang proton 20
simptom h1n1 20
www.animonsta.com 20
telefon bimbit terbaru 17
JEMAAH MENTERI 15
www.animonsta.com. 14
karaoke raya 12
bonda urut batin 11
sate kajang haji samuri 11
harga nokia 5730 10
telefon bimbit sony ericsson 10
u mobile broadband 9
KD Sri Inderapura 9

Aku tak tau le macam mana orang lain main dengan tag dan keyword ni. Aku main belasah jek. Aku ada gak apply beberapa teknik untuk tarik trafik. Tapi memang biasa la. Lagipun blog ni bukan ada apa-apa pun. Blog biasa je.

Aku ada cuba gak nak buat blog niche, tapi rasa macam tak berapa pandai le. Godek-godek server pandai la. Godek-godek blog fail sikit.

Kesimpulannya, esok aku nak pegi memancing kolam air masin. Tak tau lagi kat mane.

*Keyword ni berdasarkan carian dari enjin pencari.



4 Comments »

  • topo said:

    hohoho boleh tahan keyword ko.. panas2 belaka.. 😀
    .-= topo´s last blog ..topo beli buku lagi..khas untuk character design.. =-.

  • Dr House said:

    Panas dan berbalo-baloi. Hehehe…:-)
    .-= Dr House´s last blog ..Airboard =-.

  • ishak said:

    hebat ko panaskan keyword yea
    .-= ishak´s last blog ..Anak siapakah si kecil ini ? =-.

  • admin (author) said:

    Keyword panas tarik trafik

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.