Home » Uncategorized

2010 handphone wishlist

16 February 2010 2 Comments

Nampaknya wishlist aku tahun 2009 tak berjaya dizahirkan, bukan sebab xde duit, tapi sebab aku dah terlajak beli handphone lain. Biasanya handphone aku pakai tak sampai setahun ataupun sampai waranty habis, lepas tu aku jual atau trade in je dengan handphone baru, tapi kali ini aku fikir mau cari handphone yang boleh aku pakai 2 tahun at least.

Jadi bagi tahun ni aku nak renewkan wishlist aku. Mungkin nak pakai smartphone yang boleh support social network dan ada WiFi. Tak semestinya touch screen, tapi kalau touch screen memang bagus gak. Ikut trend sekarang.

HTC Snap ni ok gak bentuk dia. Harga sekitar RM1500 kalau tak silap.

Touchscreen, ada WiFi, 3G

Tengok pada spesifikasi, memang nampak menarik telefon bimbit ni. Dan paling penting, ianya Android. Harga sekitar RM1200.

Hati aku memang berkenan sangat dah kat HTC tattoo tu. Mungkin bulan 5 nanti baru mau tukar telefon bimbit sekarang.



2 Comments »

  • topo said:

    aku masih blur lagi nak beli handphone ape ni.. hurmm bajet tak seberapa.. hohohoo

  • admin (author) said:

    Topo, Samsung CorbyPRO B5310, harga bawah RM1000. Ada WiFi, ada 3G, QWERTY keyboard. Sesuai untuk live blogging aku rasa. kalau ko suka Samsung lah.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.