Home » Archive

Articles tagged with: handphone

Uncategorized »

[16 Feb 2010 | 2 Comments | ]

Nampaknya wishlist aku tahun 2009 tak berjaya dizahirkan, bukan sebab xde duit, tapi sebab aku dah terlajak beli handphone lain. Biasanya handphone aku pakai tak sampai setahun ataupun sampai waranty habis, lepas tu aku jual atau trade in je dengan handphone baru, tapi kali ini aku fikir mau cari handphone yang boleh aku pakai 2 tahun at least.
Jadi bagi tahun ni aku nak renewkan wishlist aku. Mungkin nak pakai smartphone yang boleh support social network dan ada WiFi. Tak semestinya touch screen, tapi kalau touch screen memang bagus gak. Ikut …

misc »

[30 Apr 2009 | One Comment | ]

Merujuk kepada entry blog sebelum ni, aku masukkan 2 lagi handphone dalam pilihan handphone yang aku nak. Mesti bergaya habis kalau dapat salah satu ni. Geram pulak bila tengok. Tambah-tambah lagi iPhone.
Handphone Nokia 5800 XpressMusic adalah paling sesuai dibeli masa sekarang ni, tapi nampaknya macam ada banyak komen negatif.
Blackberry Bold 9000, lebih mahal sikit dari 5800. Beli ni jadi lebih canggih dari Bos, hehe…
iPhone 3G, handphone paling mahal antara ketiga-tiga ni. Gempak gile kalau dapat beli ni.

Tags: 2009, handphone, wishlist