Meja pejabat anda nampak usang? Membosankan? Tiada tarikan?

Adakah meja anda bertimbun dengan fail-fail? Sebegitu banyak sehingga boleh dilihat dari Karachi, Panama ataupun dari Hawaii.

Anda perlu idea apa yang perlu diletakkan atas meja pejabat anda? Mungkin barang-barang dibawah boleh mengembalikan kecerian meja pejabat anda.

1. Pantone Mug

mug_unggumug_warna_warni
>>>Mug yang cantik dan menarik. Terdapat dalam pelbagai warna ceria. Lawati http://heals.co.uk dan cari Pantone Mug.

2. Frame gambar digital

frame-digital
>>>Gambar memancing? Gambar makwe? Bosan dengan gambar yang sama sahaja pada atas meja? Tidak lagi dengan frame gambar digital. Lawati http://www.digitalframe0.com

3. Jam Flip

thrillclock
>>>Amatlah menawan jam ni kalau diletakkan kat meja ofis. http://www.contemporaryheaven.co.uk/productdetails.aspx?ref=687

4. Pengasah pensel

pengasah-pensil
>>>Setakat pengasah pensel murah apehal. Cuba beli El Casco pencil sharpener. Selain boleh digunakan untuk mengasah pensel boleh juga digunakan untuk baling kepada member yang tido masa kerja. Amat sesuai untuk bos-bos.

5. Pen 3 dalam 1

3waypen
>>>Berfungsi sebagai pen, pensil dan pemadam hanya dengan klik. http://dvice.com/archives/2009/03/locus_pen_a_dif.php

6. Pendengar gossip

pendengar
>>>Haha… gadget ni sesuai bagi korang yang suka jaga tepi kain orang. Orbiter Electronic Listening Device adalah alat pendengaran yang boleh menangkap bunyi atau suara sehingga jarak 300 kaki. Hehe…

7. Pembuat kopi

pembuatkopi
>>>letak kat meja korang, korang akan jadi tumpuan dan disayangi rakan-rakan.

8. Highliter cum Flash drive

highliter
>>>Memang cun lah kalau letak atas meja. Guna sebagai flash drive dan highlighter. Ada 4 warna highliter. http://www.ohgizmo.com/2008/08/01/highlighters-flash-drives-together-at-last/

9. Paku tekan ninja

paku1paku2
>>>Benda ni perlu kalau nak takutkan musuh korang. Benda ni sebenarnya cumalah paku tekan. http://www.coolest-gadgets.com/20080528/ninja-tacks-put-your-boss-in-their-place/

10.Ramisis puzzle

ramisis
>>>Pernah main kiub Rubik? Susah tak nak sesesaikan puzzle dia? Aha… ini juga cabaran macam tu. Boleh selesai dapat menang hadiah. http://www.isisadventure.com/ramisis/index.php

By admin

10 thoughts on “Benda-benda hebat atas meja pejabat”
  1. menarik. aku letak semua hadiah yg orang bagi kat aku. penuh satu meja. haha..
    .-= titan´s last blog ..Edisi Siasat: Buat Duit dengan Mudah.my =-.

  2. semua hebat2, aku igt nk ltk gak kt meja opis aku. entry mnrik n idea yg best.

    anda sumber inspirasiku. hehe
    .-= farahannysa´s last blog ..Ayah atau kerja?? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.