Home » Archive

Articles tagged with: atas

Uncategorized »

[31 Jul 2012 | No Comment | ]

Bukan orang pompuan je kalau masuk dalam lif ada orang pandang dari atas ke bawah. Kenapa perlu tengok orang dari atas ke bawah kalau orang masuk lif. Pelik betui la sesetengah orang. Macam tak pernah tengok orang.
Kalau lif tu aku punya aku nak letak dalam lif  “Jangan pandang orang dari atas ke bawah”
Lif apartment aku tu amatlah perlahan. Dah la tu hanya satu yang berfungsi. Nasib baik rumah tingkat 4 je. Biasa kalau lambat naik tangga je.

Tags: atas, bawah, macam, makan, orang, tengok

Uncategorized »

[21 Jul 2010 | 4 Comments | ]

Tak habis-habis lagi dengan isu antena rupanya. Apple masih tak puas hati dengan pesaingnya apabila semasa sidang akhbar hari tu, Steve Jobs mengatakan semua telefon ada masalah ‘Antennagate’.
Reaksi dari banyak peneluar telefon bimbit yang tak berpuas hati dengan komen Steve Jobs menyebabkan masing-masing mengeluarkan kenyataan sendiri untuk menangkis dakyah Apple. Ternyata isu Antennagate ada betulnya bagi sesetengan telefon bimbit.
Terbaru Apple membuat demonstrasi terhadap Nokia N97 mini tentang masalah antena ini. Gambar dan video dibawah;

[Source]

Tags: antena, apple, atas, nokia

Uncategorized »

[22 Dec 2009 | 10 Comments | ]

Meja pejabat anda nampak usang? Membosankan? Tiada tarikan?
Adakah meja anda bertimbun dengan fail-fail? Sebegitu banyak sehingga boleh dilihat dari Karachi, Panama ataupun dari Hawaii.
Anda perlu idea apa yang perlu diletakkan atas meja pejabat anda? Mungkin barang-barang dibawah boleh mengembalikan kecerian meja pejabat anda.
1. Pantone Mug

>>>Mug yang cantik dan menarik. Terdapat dalam pelbagai warna ceria. Lawati http://heals.co.uk dan cari Pantone Mug.
2. Frame gambar digital

>>>Gambar memancing? Gambar makwe? Bosan dengan gambar yang sama sahaja pada atas meja? Tidak lagi dengan frame gambar digital. Lawati http://www.digitalframe0.com
3. Jam Flip

>>>Amatlah menawan jam ni kalau diletakkan …

Uncategorized »

[5 May 2009 | No Comment | ]

Hello Spammer, apa khabar?
Terima kasih kerana meninggalkan komen dalam blog ini.  Tapi maaf Spammer, komen kau terlalu banyak link dan komen tidak berkaitan langsung dengan entry blog. Oleh itu ianya tidak di terbitkan.
root@svr [~]# whois 194.8.75.141
[Querying whois.ripe.net]
[whois.ripe.net]
% This is the RIPE Whois query server #1.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf
% Note: This output has been filtered.
%       To receive output for a database update, use the “-B” flag.
% Information related to ‘194.8.74.0 – 194.8.75.255’
inetnum:        194.8.74.0 – 194.8.75.255
netname:        DRAGONARA-NET
descr:          Dragonara …