Statistik

Comments Posted By imran

Displaying 1 To 14 Of 14 Comments

Benda alah untuk pisahkan kuning telur dari putih telur

Haha… Memang kreatif la pencipta alat ni.

» Posted By imran On May 8, 2010 @ 11:55 PM

BlackPad, pesaing iPad dari Blackberry

Harganya pulak ntah berapa ribu. ๐Ÿ˜€

» Posted By imran On May 9, 2010 @ 12:03 AM

iPhone HD mula kelihatan

Apa beza iphone ni dengan iphone versi lain?

» Posted By imran On April 21, 2010 @ 11:19 PM

Exora menerima tempahan melebihi 35000 unit

Harga pun merupakan 1 faktor kejayaan Exora ๐Ÿ˜€

» Posted By imran On April 20, 2010 @ 6:39 AM

Selepas perkenalkan iPhone, Digi perkenalkan Smart Plan

Digi memang terkenal sebagai pelopor harga murah ๐Ÿ˜€

» Posted By imran On April 19, 2010 @ 9:35 PM

inertz.com kini PR3

Jadikan PR dan Alexa sebagai motivasi untuk berblog ๐Ÿ˜€

» Posted By imran On April 8, 2010 @ 6:08 PM

Apple iPad dilancarkan secara rasmi

Apple ni dah jadi kira macam peneraju teknologi touch screen. Bermula dengan iphone. Lepas tu berlambak pulak produk dari china yang tiru. huhu
.-= imranร‚ยดs last blog ..Pondok Warisan di IKIM.fm =-.

» Posted By imran On April 8, 2010 @ 6:19 PM

Takziah buat keluarga Din Beramboi atau nama sebenarnya Mior Ahmad Fuad

Takziah diucapkan. Al-Fatihah.

» Posted By imran On April 3, 2010 @ 11:56 AM

Jet terhempas semasa raptai konvo UUM

Memang esklusif pada owner video amatur tersebut. Kalau bagi kat stesen TV masyuuukkk…!! ๐Ÿ˜€

» Posted By imran On March 27, 2010 @ 6:38 PM

House MD musim 6 episod 14

Saya peminat cerita ini. Kisah seorang doktor yang gila-gila tetapi power ๐Ÿ˜€

» Posted By imran On March 18, 2010 @ 12:24 PM

Jaga parkir haram kat Low Yat dan Imbi Plaza

Parking HARAM yang telah lama menjadi isu. Mengapa ianya tidak dapat ditangani?
.-= imranร‚ยดs last blog ..Blog Protector =-.

» Posted By imran On March 17, 2010 @ 11:21 AM

MB Kelantan, Exco, pegawai basah kuyup ketika solat istisqa

kalau semua negeri yang dilanda kemarau buat macam ni, teramatlah bagus ๐Ÿ˜€

» Posted By imran On March 17, 2010 @ 11:13 AM

And the Oscar goes to ….. gengblogger.com

Tak semestinya post mengenai teknikal orang tak suka. Teruskan penulisan bro tentangnya ๐Ÿ˜€
.-= imranร‚ยดs last blog ..Lazatnya RFC =-.

» Posted By imran On March 17, 2010 @ 11:26 AM

Perlukah Fatwa HARAM menggunakan perisian cetak rompak(Update)

Isu yang tak akan habis kalau dibincangkan. Sama seperti isu fotostat buku ๐Ÿ˜€

» Posted By imran On March 1, 2010 @ 1:18 PM

«« Back To Stats Page