Home » Uncategorized

And the Oscar goes to ….. gengblogger.com

12 March 2010 2 Comments

Sejak dua mejak ni agak sibuk dengan kerja dan tak berapa banyak masa untuk blog. Lagipun bukan ada apa-apa pendapatan dari blog ni. Takde siapa nak call2 cari.

Cuma nak beri penghargaan gak kat gengblogger.com sebab serba sedikit bagi trafik kat blog ni, disamping tu content blog juga di shoot ke twitter dan Facebook.

Dan apa yang aku perhatikan kalau aku post benda-benda teknikal, tak ramai yang berminat sangat. Mungkin tak berapa nak faham, tak pun mungkin juga visitor yang datang dari peringkat baru habis sekolah. Jadi adalah lebih baik aku post benda-benda umum aje.

Benda teknikal hanya untuk nota aku aje. Kadang-kadang aku lupa juga dan malas nak tulis nota, jadi aku tulis kat blog saja.

Kalau sesiapa follow blog ni mungkin perasan post dah kurang diterbitkan. Bukan aku tak blog, tapi aku folus pada blog lain kejap. Nampak gaya blog aku yang lain perlukan perhatian setelah lama dianak tirikan.

Sekarang ni kalau nak dikirakan memang panas waktu siang, orang kata kalau siang panas malam nak hujan. Tapi sekarang belum tentu juga.

Tapi Alhamdulillah, saat aku menulis post ni huja turun dengan lebatnya kat PJ, kat rumah aku ni. Hujan rahmat ni.



2 Comments »

  • imran said:

    Tak semestinya post mengenai teknikal orang tak suka. Teruskan penulisan bro tentangnya 😀
    .-= imran´s last blog ..Lazatnya RFC =-.

  • admin (author) said:

    Boleh ditengok dari view. Memang kurang sikit.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.