Statistik

Comments Posted By admin

Displaying 1 To 30 Of 513 Comments

150 Juta

Untung lar ada gadis idaman…

» Posted By admin On July 17, 2012 @ 12:30 AM

Telefon bimbit terbaru Xperia Tipo

Cukup la tu. Hihi..

» Posted By admin On June 18, 2012 @ 12:57 PM

Nokia Lumia 610 mula dilancarkan di Asia

Dah menang tuh. Hehehe… open table la.

» Posted By admin On May 6, 2012 @ 7:33 PM

Setting domain sendiri untuk blogspot.com dan blogger.com

BEtul. Tapi perlukan hosting. Tanpa hosting memang tak boleh setting. Cuma pakai DNS. Ada provider yng benarkan free service untuk DNS tapi kebanyakannya tidak. Walaupun tak pakai hosting still terpaksa beli semata-mata nak pakai DNS. Domain registry belum ada facility untuk setting CNAME, A record dan sebagainya pada end user.

» Posted By admin On June 18, 2012 @ 12:57 PM

Temoleh Sungai Lipis besar gile

Hehe. Biler tuh.

» Posted By admin On August 17, 2011 @ 5:52 PM

Apa yang dibawa oleh telefon bimbit terbaru #NokiaN9

Dah tentu dekat 2K ni

» Posted By admin On July 3, 2011 @ 5:39 PM

Web segera Chromebook

Belum sampai sini lagi. Tapi nampak gaya pemasaran dia ni macam sewaan je sekali dengan sambungan internet. Sebab pakai Cloud OS.

» Posted By admin On May 16, 2011 @ 9:21 PM

Ron 97 naik 20 sen

Gula pulak naik 20 sen. Harga kuih naik le lepas ni.

» Posted By admin On May 9, 2011 @ 11:28 PM

Telefon bimbit Nokia C5-03 ada WiFi ada 3G

Telefon ni cuma ada 3G untuk internet. Takde 3G call sebab takde kamera depan. Kalau nak 3G takde kamera depan kan susah tu. Kamera kat belakang, skrin kat depan. Tapi harga rasanya berpatutan untuk telefon ni.

» Posted By admin On March 10, 2011 @ 10:35 AM

Baru masuk market Malaysia rasanya. Kalo dekat Serdang cuba usya kat Mines.

» Posted By admin On February 2, 2011 @ 9:31 PM

Google Nexus S dilancarkan secara rasmi

Sampai tu memang sampai. Tapi mesti lambat kot.

» Posted By admin On December 7, 2010 @ 1:28 PM

Apa guna UNLIMITED kalau bandwidth limit

Diaorang memang cam tu Zool. Senyap2 je ubah policy ikut suka.

» Posted By admin On December 7, 2010 @ 1:02 PM

Tu la pasal. Dia ingat aku surfing dari handphone ke.

» Posted By admin On December 5, 2010 @ 7:04 PM

Guna remote MySQL dalam WordPress

Sementara aje ni. Eksperimen. Lepas ni nak test untuk HA kalau boleh.

» Posted By admin On October 28, 2010 @ 6:50 AM

Script injection, lagi!!!

94.32.0.0/13 # Manually denied – Mon Oct 11 10:55:23 2010

» Posted By admin On October 11, 2010 @ 10:57 AM

BlackBerry keempat di dunia

Beli le weh. Aku tgh berkira-kira gak ni. Nak Blekberi ke Snap.

» Posted By admin On August 1, 2010 @ 11:57 PM

Telefon bimbit Nokia E5 sudah berada di pasaran

Bentuk dia memang tak berapa nak lawa. Lawa lagi HTC Snap.

» Posted By admin On August 1, 2010 @ 11:54 PM

Apple ‘pekena’ Nokia atas isu antena

iPhone 4 nyer antena problem. Untuk cover apple bt le benda ni.

» Posted By admin On August 21, 2010 @ 8:59 AM

Mmg kebanyakan HP antenna kat bawah kot. Aku nyer SE pun sama.

» Posted By admin On July 31, 2010 @ 6:33 PM

Reaksi harga barang

Buat le naik lagi sekali sebelum raya, macam mana plak ye jadinye tu.

» Posted By admin On July 31, 2010 @ 6:32 PM

Aku bkn reporter

» Posted By admin On July 31, 2010 @ 6:31 PM

Patut le berita curi pasir je banyak kat TV

» Posted By admin On July 18, 2010 @ 11:18 AM

Samsung Galaxy S

Hehe, mahal sangat. Tapi memang canggih pun.

» Posted By admin On July 31, 2010 @ 6:35 PM

Kenali Belanda dan Sepanyol

Tu la pasal. Sayang Islam tak kekal domainan sampai sekarang kat sana.

» Posted By admin On July 31, 2010 @ 6:36 PM

Capture packet guna tcpdump, baca log guna wireshark

Salam. Aku mula2 dulu curious gak dengan wireshark ni tang macam mana nak guna.

» Posted By admin On July 17, 2010 @ 8:37 AM

Tq. Harap dapat membantu sapa2 yang mula nak berjinak2 dengan wireshark ni. Student computer security patut belajar benda ni semua.

» Posted By admin On July 5, 2010 @ 7:25 PM

Penjara Pudu dirobohkan untuk memberi laluan kepada pembangunan

Apa boleh buat. Tanah situ mahal.

» Posted By admin On July 2, 2010 @ 4:33 AM

Kepingin nak masuk penjara ke? G hack FBI.

» Posted By admin On June 23, 2010 @ 5:59 PM

Tak boleh punyer nak delete sejarah. Mesti ada juga yang merekodkannya.

» Posted By admin On June 23, 2010 @ 5:58 PM

Telefon bimbit Sony Ericsson Cedar

Murah gak tu. Sayang hp ni xde 3G call rasanya.

» Posted By admin On November 12, 2010 @ 5:40 PM

«« Back To Stats Page