Biasanya telefon bimbit yang mempunyai WiFi dikategorikan sebagai high-end, tetapi telefon bimbit sesentuh dari Nokia ini adalah berharga bawah RM700. Harga adalah sekitar RM650-RM670.

Amat sesuai bagi individu yang mempunyai akses WiFi tanpa perlu mendaftar pakej data dari penyedia perkhikhidmatan. Jika ikut spesifikasi, telefon ini turut dilengkapi aGPS serta kompas.

Dari segi kamera, ianya dilengkapi kamera 5MP dengan 4x zoom digital tanpa flash. Memori telefon adalah 40MB dan menyokong MicroSD sehingga 16GB. Tanpa kamera kedua bermakna 3G call tidak disokong.

5 thoughts on “Telefon bimbit Nokia C5-03 ada WiFi ada 3G”
  1. Kak Jie tengah cari telefon

    Tanpa kamera kedua bermakna 3G call tidak disokong. apa maksuk ayat ni..sebab tajuk dia ada WiFi ada 3G ?

    1. Telefon ni cuma ada 3G untuk internet. Takde 3G call sebab takde kamera depan. Kalau nak 3G takde kamera depan kan susah tu. Kamera kat belakang, skrin kat depan. Tapi harga rasanya berpatutan untuk telefon ni.

  2. baru je beli henpon ni.ok gak..touch screen dia ok la.tkde cam lembab ke hape ke..bab camera tu je la..kena touch kt screen jugak.takde button tepi..susah la nak ambik pic sendiri hahha..apepun ok la sapa yg nk pakai touch screen dgn harga yg berpatutan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.