Statistik

Comments Posted By Kujie

Displaying 1 To 13 Of 13 Comments

Telefon bimbit Nokia C5-03 ada WiFi ada 3G

Kak Jie tengah cari telefon

Tanpa kamera kedua bermakna 3G call tidak disokong. apa maksuk ayat ni..sebab tajuk dia ada WiFi ada 3G ?

» Posted By Kujie On March 10, 2011 @ 8:42 AM

Nokia C5 sudah berada dipasaran

tak berapa gile dgn hp
tapi kalau org bagi hadiah – teruja tahap gile …hehe
.-= Kujie´s last blog ..April †100 Ribu Pengunjung! =-.

» Posted By Kujie On May 3, 2010 @ 8:22 AM

MB Kelantan, Exco, pegawai basah kuyup ketika solat istisqa

alhamdulillah…. berdoa – berdoa…itulah kedudukan kita sebagai hamba…mohon padaNya.
.-= Kujie´s last blog ..Kau Kata Gula Itu Manis, Adakah Semanis Kenangan Ini =-.

» Posted By Kujie On March 12, 2010 @ 4:38 PM

13 free wordpress themes untuk dicuba

ashford tu cantik, kemas je
tapi sayang le pula nk tukar
kak jie suka theme skrg
.-= Kujie´s last blog ..Blogger WordPress Sombong? =-.

» Posted By Kujie On January 4, 2010 @ 1:32 PM

Pelabur Australia risau kelajuan internet Malaysia

rasa masalah ni bukan baru…bertahun2…kita mengadu

tapi itulah..syarikat monopoli
.-= Kujie´s last blog ..KITA rugi lagi! =-.

» Posted By Kujie On October 20, 2009 @ 5:30 PM

Churpchurp ada sikit pelik

Hari ni dah dibalas email tu..kak jie bukan reply email tu..tapi hntr ticket kat churp2

Dear Churpers,

We\’d like to apologize as our helpdesk has encountered an error that has caused the loss of your submitted tickets for the past few weeks.

As such, we\’d like to apologize for the delay of our responses in your tickets.

We hope for your kind understanding in this matter.

itu je dia reply
.-= Kujie´s last blog ..KITA rugi lagi! =-.

» Posted By Kujie On October 20, 2009 @ 5:32 PM

kak jie pun alami masalah mcm tu
email dia org, tak reply pun

tak mgkn terlepas sbb dpt email dlm masa setengah jam je
buka tgok tak de pun details
.-= Kujie´s last blog ..Doktor, makcik blogger minta maaf =-.

» Posted By Kujie On October 19, 2009 @ 5:43 PM

Mimpi apa malam tadi? atau dejavu

2 hari lepas mimpi
dlm mimpi ada seorg blogger
kita org sesat dlm hutan..

:p

blogger tu tak de la kenal sgt pun, tatau mcm mana dia bleh ada
.-= Kujie´s last blog ..Najwa ye… eh…Najmi =-.

» Posted By Kujie On October 7, 2009 @ 4:47 PM

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin

Ohhh…
Anak mudo di rantauan
Pulanglah kito bersamo
Berhari rayo…

Jom kito kelik kapong…

Selamat Menyambut Aidilfitri 1430H kepada semua †Semoga Allah memberkati setiap perjalanan hidup kita. Maafkan segala kekhilafan saya yang ada, yang zahir atau yang batin, yang sengaja atau yang tidak, baik yang tersurat apatah lagi yang tersirat…
.-= Kujie´s last blog ..Jalinan ini bermula dari rasa atas nama sayang =-.

» Posted By Kujie On September 17, 2009 @ 8:44 AM

Marina Mahathir kecam Kosmo

Kes disini bukan berita itu salah atau betul tetapi kewajaran berita itu diterbitkan..waktu dan ketika.

Kalau betul, kenapa sebelum hayatnya masih ada, tidak dikelurkan artikel ini sedangkan kes ini bersepah2 dibincangkan di forum di internet.
.-= Kujie´s last blog ..Aku Kau Kita Berbeza =-.

» Posted By Kujie On July 31, 2009 @ 12:58 PM

Kristianisasi di UPM

kita sendiri sebagai penganut Islam perlu memperkuatkan diri
tak boleh nak salahkan godaan dan cabaran dari pihak luar 100%
cuba tgok mcm mana umat kita di sekeliling…lunyai
.-= Kujie´s last blog ..Tetamu Exotik Fantastik =-.

» Posted By Kujie On July 15, 2009 @ 7:04 PM

PPSMI dimansuhkan mulai 2012

anak kak jie sekolah jenis kebangsaan cina…selama 6 thn PPSMI ni..mereka belajar math dan sains dlm 2 bahasa – BI dgn Bahasa Mandarin…. tetap teguh mempertahan bahasa mereka …sehingga sanggup tambah mata pelajaran.
.-= Kujie´s last blog ..Kisah Mertuaku lagi =-.

» Posted By Kujie On July 8, 2009 @ 5:42 PM

Emas ditemui di Pendang

sebelum ni berduyung2 kita ke Mersing
jom blk Kedah pula…hehe
.-= Kujie´s last blog ..Duta kambing =-.

» Posted By Kujie On July 5, 2009 @ 6:10 PM

«« Back To Stats Page

Enable Notifications.    Ok No thanks