Statistik

Comments Posted By zik

Displaying 1 To 7 Of 7 Comments

Fedora 13: Pandangan pertama

wah.. info baru nie… fedora nie bagus untuk budak2 IT…biar diaorang senang nak explore..
.-= zik´s last blog ..Apple Ipad =-.

» Posted By zik On May 31, 2010 @ 1:55 AM

Tiket flight percuma dari AirAsia

esok last… huhu.. ada banyak kerja tak sempat lah pulak..
.-= zik´s last blog ..Malaysia kecundang, gagal mara ke peringkat akhir piala thomas 2010 Malaysia VS China =-.

» Posted By zik On May 15, 2010 @ 7:45 PM

ABIM bantah lesen pertaruhan piala dunia

tindakan yang perlu dilakukan.. hanya abim je ke yang membantah??
.-= zik´s last blog ..Malaysia menewaskan china Piala Sultan Azlan Shah 2010! =-.

» Posted By zik On May 14, 2010 @ 1:17 AM

Selepas perkenalkan iPhone, Digi perkenalkan Smart Plan

macam2 plan dad ada… harap2 ia menguntungkan pengguna… 🙂
.-= zik´s last blog ..Pilih IPTS yang diiktiraf MQA. =-.

» Posted By zik On April 16, 2010 @ 12:39 AM

Apple iPad dilancarkan secara rasmi

warrghh bestnya siap boleh main game CC.. kat ipad nie.. tapi dia punya feel tak berapa la kot… tak pe janji bole main game.. ngeh2..
.-= zik´s last blog ..Negeri 9 menjulang piala FA Malaysia! =-.

» Posted By zik On April 11, 2010 @ 4:55 PM

Award dah mai, award dah mai….

tahniah kepada semua yang menerima award… wink2
.-= zik´s last blog ..Y2k! =-.

» Posted By zik On April 1, 2010 @ 10:40 PM

Apa aku nak cari

apa-apa jelah…hehe… cepatnya ..terus buat entry nie.. 🙂
.-= zik´s last blog ..Program Earth Hour. =-.

» Posted By zik On February 23, 2010 @ 5:57 PM

«« Back To Stats Page

Enable Notifications.    Ok No thanks