Home » misc

Award dah mai, award dah mai….

30 March 2010 4 Comments

Tak sangka plak dapat award. Maklum jelah, tak glamer mane pun. Haha.

Award ni dapat daripada Ery@Tin Kosong. Terima kasih kepada semua yang menyokong blog ni walaupun sejak dua mejak ni sibuk sikit dengan kerja tapi tak pernah tinggalkan Facebook. ~tetiber.

Sebagai penulis blog, aku gak adalah pembaca blog. Ada gak blog aku selalu bertendang bertandang tapi tak pernah langsung nak komen. Sori ye. Agaknya sebab naik syeh baca sampai lupa komen 😛

Berikut merupakan blog yang aku sering jengah.

inertz.com juga telah mencapai 1000 komen dengan jumlah entry 457.

Oleh itu hadiah khas juri sempena komen ke 1000 diberikan kepada En topo. Sepatutnya cik ina, tapi takde link blog, jadi dapat la kepada En Topo. Aku tak jumpe ikon untuk En Topo jadi kalau En Topo fikir tak sesuai dengan ikon ni bagitau la ye. Ikon telah diletakkan dibahagian sidebar kanan.

Sesiapa yang ingin bertukar link, boleh layan diri kat sini : http://inertz.com/bertukar-link/

RSS reader sponsored by brief. Entry ni lambat dikeluarkan dek kerana Internet yang lembab, jadi lambab sikit nak keluar.



4 Comments »

  • Janggel said:

    Hwaaaaaaaaaaa dah dapat awar pulak ko yer!
    Jom Lobster!!!
    .-= Janggel´s last blog ..Bistro Bonda, Putrajaya =-.

  • zik said:

    tahniah kepada semua yang menerima award… wink2
    .-= zik´s last blog ..Y2k! =-.

  • Amy said:

    tahniah kepada semua yang menerima award… wink2
    .-= zik´s last blog ..Y2k! =-.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.