Tak sangka plak dapat award. Maklum jelah, tak glamer mane pun. Haha.

Award ni dapat daripada Ery@Tin Kosong. Terima kasih kepada semua yang menyokong blog ni walaupun sejak dua mejak ni sibuk sikit dengan kerja tapi tak pernah tinggalkan Facebook. ~tetiber.

Sebagai penulis blog, aku gak adalah pembaca blog. Ada gak blog aku selalu bertendang bertandang tapi tak pernah langsung nak komen. Sori ye. Agaknya sebab naik syeh baca sampai lupa komen 😛

Berikut merupakan blog yang aku sering jengah.

inertz.com juga telah mencapai 1000 komen dengan jumlah entry 457.

Oleh itu hadiah khas juri sempena komen ke 1000 diberikan kepada En topo. Sepatutnya cik ina, tapi takde link blog, jadi dapat la kepada En Topo. Aku tak jumpe ikon untuk En Topo jadi kalau En Topo fikir tak sesuai dengan ikon ni bagitau la ye. Ikon telah diletakkan dibahagian sidebar kanan.

Sesiapa yang ingin bertukar link, boleh layan diri kat sini : http://inertz.com/bertukar-link/

RSS reader sponsored by brief. Entry ni lambat dikeluarkan dek kerana Internet yang lembab, jadi lambab sikit nak keluar.

By admin

4 thoughts on “Award dah mai, award dah mai….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.