Statistik

Comments Posted By zool

Displaying 1 To 17 Of 17 Comments

Apa guna UNLIMITED kalau bandwidth limit

5 GB memang tak cukup buat aku peminat anime ni…. er tak tau plak streamyx ada polisi baru

» Posted By zool On December 6, 2010 @ 10:24 PM

Telefon bimbit Motorola Droid 2 R2-D2

Tengok memang mengujakan tapi nak beli takde lah kot

» Posted By zool On August 21, 2010 @ 5:51 PM

Telefon bimbit Sony Ericsson Cedar

tengok cam menarik tapi tak mampu nak beli de/

» Posted By zool On July 8, 2010 @ 12:58 AM

Siri Sony Ericsson Xperia terbaru, Xperia X8

Memang cun tapi tak mampu de aku nak beli

» Posted By zool On June 20, 2010 @ 12:54 AM

Nama aktivis yang perlu dibunuh telah ditulis

Diorang memang dah ada perancangan sebenarnya

» Posted By zool On June 5, 2010 @ 8:51 PM

Benda alah untuk pisahkan kuning telur dari putih telur

Memang kreatif la mereka ni

» Posted By zool On May 8, 2010 @ 8:47 PM

Siput laut, boleh buat dildo, kah kah kah….

Betullah lain macam je siput tu..
.-= zool´s last blog ..Lepat pisang yang enak =-.

» Posted By zool On January 10, 2010 @ 12:41 PM

Sony Ericsson Yari kini di Malaysia

Nampak menarik tapi apakan daya,.. tak mampu memilikinya
.-= zool´s last blog ..Kembali berfutsal =-.

» Posted By zool On October 24, 2009 @ 10:18 AM

Topeng muka H1N1 bra

Pening la diorang ni…
Sampai dpt hadiah nobel tu
.-= zool´s last blog ..Penggantian Kad Bank =-.

» Posted By zool On October 6, 2009 @ 9:59 PM

Raja ketam, mana nak dapat eh?

Kepada sesiapa yang gout, jgn beberani makan ketam dalam kuantiti byk…
org alah kat makanan laut pun jgn tau..
tq 4 backlink..
nanti belanja aku makan ketam ek..
.-= zool´s last blog ..Puasa Enam di Bulan Syawal =-.

» Posted By zool On October 1, 2009 @ 10:10 PM

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin

Selamat Hari Raya gak untuk anda..
.-= zool´s last blog ..Percubaan Suara =-.

» Posted By zool On September 24, 2009 @ 5:30 PM

Shah Rukh Khan jamu Ali Rustam

Aku tak diajak pun datang sama..
tak aci betul
.-= zool´s last blog ..Pendapatan Peladang RM52,000 sebulan =-.

» Posted By zool On August 15, 2009 @ 10:28 AM

Karam Singh Walia kena rompak

Kesiannya rumah kena samun..
byk ek harta dia….
.-= zool´s last blog ..Kandang lembu jadi rumah? =-.

» Posted By zool On July 11, 2009 @ 1:03 PM

Lidahku cedera, aku sudah cacat

Kesian. biasalah sedangkan lidah lagi tergiigit. sbb tu ada peribahasa.

» Posted By zool On June 30, 2009 @ 12:42 AM

Post pertama anda

Baguslah tu.. aku pun dah terdelete post pertama.. tapi rasanya aku blog kat ligakampung dalam bulan JUn 07…
sebelum tu ada kat blogspot tapi tahun 2007 baru aku kenal apa tu blog.. sebenarnya aku lambat ..

» Posted By zool On April 21, 2009 @ 9:25 PM

Ha ha ha.. Rajin plak ko mensurvey aku..
Cam terer je plak aku ni.

» Posted By zool On April 21, 2009 @ 8:58 AM

Tips ringkas meningkatkan page view dan menjadikan peluang cerah iklan adsense di klik

Bukan mudah nak dapat earning adsense ni…
Tapi kalau pandai traffik ngan pageview boleh dpt ni..

» Posted By zool On March 6, 2009 @ 4:01 PM

«« Back To Stats Page