baby

Entry pertama bagi blog ini adalah bertajuk : Bagaimana menghasilkan blog sampah

Mari kita jalan-jalan cari pasal dan usha blog pertama mereka…. hehe..

Entry pertama Menteil. Cerita pasal awek no 2 dia. Ceh. Xde dah entry sebelum tu. Tu kot yang pertama.

Gile lama dah start blogging. Siapa lagi kalau bukan KNizam. Post terawal pada 12 Mac 2004.

Blog Zool Ligakampung. Mula 17 Jun 2007. Rasanya awal lagi sebab dalam post mula-mula bagitau blog sebelum ni host kat blogspot. Bila agaknya sdr Zool ni start blog ye. Post beliau bertajuk “Permulaan”.

Blog Aeropama memang aku selalu gak lawat hari-hari. Post pertama beliau adalah bertajuk “Ice Braking”.  Apa maksudnya tu ye.

Blog Khai entry pertama beliau adalah menceritakan bertapa tensionnya lepas sebulan masuk Limkokwing University Colleges sebab banyak assignment.

Blog Encek Janggel. Kawan aku nih. Dia cerita pasal teater musical Puteri Gunung Ledang. Sejak bile plak dia minat teater tah le. Dulu xde la nampak sangat minat teater. Hehe…

Ada banyak lagi sebenonye, tapi bila ku tengok entry memula blog tu Hello World tak payah le kot.

By admin

7 thoughts on “Post pertama anda”
    1. Hehe Zool. Sejak aku aktif balik blog nie aku jadi rajin. Kalau tak sebelum nie lebih kepada syok sendiri. Jarang-jarang komen kat blog orang, jadi silent reader je. Idea nak buat first post dah lama tu aku peram.

      1. Baguslah tu.. aku pun dah terdelete post pertama.. tapi rasanya aku blog kat ligakampung dalam bulan JUn 07…
        sebelum tu ada kat blogspot tapi tahun 2007 baru aku kenal apa tu blog.. sebenarnya aku lambat ..

      2. Aku pun lambat gak berblog ni. Aku dah ada akaun blogger sebelum dibeli oleh google tahun 2002. Tapi dulu mana tau apa tu blog. Kalau tak dah tentu tau selok belok blog ni.

  1. aku nyer evolusi blog seperti di bawah :

    blogspot > blogdrive > fotopages > wordpress > knizam.com

    hehe concept still sama ala2 photologue or travelogue je hehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.