Statistik

Comments Posted By Mr. Janggel

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Jalan-jalan cari makan

trackback amende?? tak paham aku

» Posted By Mr. Janggel On May 24, 2009 @ 10:28 AM

Amboi2 sedap ko ngata aku nak kurus badan yer!! Aku ada tornemen boling la dol….

Kedai Syaripah tak sesuai untuk berdating sebb very islamik gitu…. kalu dah kawin takper!

» Posted By Mr. Janggel On May 23, 2009 @ 12:05 AM

Terkenang semasa dulu

Hahahah memang nostalgik giler ketika itu..tu la first time aku kenal internet jugak..siap daftar account hotmail ramai2 kan. lawak la bile terkenang semula peristiwa ditipu tokey asrama, peristiwa memanjat siling pecah masuk kolej, main game sampai ke pagi … hahahah. pastu siap pecah masuk supermarket lagik hahahah memang nostalgik.

then g jenjalan KL reramai, macam buat rombongan bebudak spastik, melawat zoo. hahahah.

sekarang ni mana nak dapat dah camtu semua..kuikuikui…

» Posted By Mr. Janggel On April 28, 2009 @ 1:22 PM

Profile Yuna

aku suka lagu rocket! Cool..

» Posted By Mr. Janggel On March 31, 2009 @ 1:41 PM

Mudahnya guna widget dengan wordpress, khas untuk Kak Ogy

Bro, kalau wordpress kan, macamana nak setting sidebar dia yer? sesetengah tema dia dah tetapkan side bar dia apa yang ada, tapi macam susah nak tambah wiged lain…camana yer?

Mr. Janggel’s last blog post..Phuket oh Phuket – Part 1

» Posted By Mr. Janggel On March 31, 2009 @ 8:40 AM

Pitam

Inetz, i intentar regístrese para adsense para muchos veces pero mantener diciéndome que mi sitio web idioma no está soportada a su sistema. Yo ya registrarse para tres veces usando tres diferentes dirección de correo electrónico. Así cómo? i intenta registrar bajo indonesia idioma retruécano Tak boleh jugak! Ayuda!

» Posted By Mr. Janggel On March 20, 2009 @ 3:42 PM

ادي، كناڤ اكو دفتر ادسينسي ده باڽق كالي، ڤاستو ديوراڠ اشيق چاكڤ اكو ڤوڽا ويبسايت تق سوڤڤورت بهاس ديوراڠ؟ اكو ده بوبوه بهاس ايندون ڤون تق سوڤڤورت جوڬق. ده تيڬ كالي اكو دفتر ده..ده تيڬ ايÙيل اكو بوات تاو تق. نڤاي ياي؟

» Posted By Mr. Janggel On March 20, 2009 @ 8:46 AM

¿Sueldo grande? ¡¡haga caso de usted, im trabajando con el gobierno okey!!! ¡ningún sueldo grande! el kalau dapat OT ok la jugak …. cual alguna vez es, alhamdulillah…

» Posted By Mr. Janggel On March 20, 2009 @ 8:23 AM

tu la pasal..rajin sangat kerojer!!!
Bawak-bawak la bertendang….

» Posted By Mr. Janggel On March 19, 2009 @ 3:26 PM

Mengidam telefon bimbit baru

Ya tengo la versión más reciente de Sony Ericcsons!

» Posted By Mr. Janggel On March 20, 2009 @ 8:34 AM

«« Back To Stats Page