Home » misc

Raya sakan dengan Churp2

31 August 2010 One Comment

Korang tau ke ChurpChurp tu ape?  Kalau yang tak tau lagi, ChurpChurp adalah merupakan media pengiklanan yang menggunakan Twitter dan baru-baru ini mereka memperkenalkannya pula untuk platform Facebook.

ChurpChurp ni boleh buat duit kalau pandai. Aku punya dah pernah cashout sekali dan tengah cukupkan untuk payment kedua pulak. Tak rugi join ni lagipun bukan kena bayar pun. Free aje untuk join.

Yang aku paling suka, ChurpChurp tiada masalah dengan Twitterfeed. Aku pernah email ChurpChurp dulu.

Bagi yang dah ada ChurpChurp,  sekarang ini tengah berjalan pertandingan “Spread the Love and Get Rewarded” sampai 2 September. Cuma promote link aje.

Siapa yang belum ada ChurpChurp, boleh le klik link ni.



One Comment »

  • denaihati said:

    Aku dah lama tak dapt job churp2 ni last withdraw RM200.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.