Home » Archive

Articles tagged with: raya

misc »

[14 Jul 2015 | No Comment | ]
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin

Hari ni last kerja. Malam ni dah nak gerak balik kampung. Mood kerja kat opis pun dah tukar jadi mood raya.
Rasa sekejap je Ramadhan dah nak tinggalkan kita.
Yang bawak moto tu cek tayar ok ke tak. Tayar botak ke tak. Aku pernah tersadai gak kat highway time balik kampung raya tayar pecah.
Yang bawak kereta tu tak perlu la laju sangat. Berpada-pada orang kata. Semua nak sampai kampung dengan selamat.
Salam Aidilfitri untuk pelawat inertz.com dipohon ampun maaf jika ada terkasar bahasa tersilap tulis.

Tags: aidilfitri, balik kampung, ramadhan, raya

Uncategorized »

[15 Aug 2012 | No Comment | ]

Tinggal esok je lagi nak kerja ni. Mood dah tukar jadi mood raya. Tapi jangan le pulak bermalas-malasan ye. Rasa sekejap je sebulan. Tup-tup dah nak raya.
Aku balik kampung mungkin lusa.
Sape yang bawa moto tu hati-hati. Periksa dulu keadaan tayar jangan dah atas lebuhraya ada masalah pulak nanti. Same gak yang bawa kereta, tak perlu laju-laju pun. Tak perlu tergesa-gesa.
Salam Aidilfitri untuk pelawat inertz.com dipohon ampun maaf jika ada terkasar bahasa tersilap tulis.

Tags: aidilfitri, hari, maaf, raya, selamat, zahir

Uncategorized »

[5 Aug 2011 | One Comment | ]

1. 01 Ku Pohon Restu Ayah Bonda
2. 01 Nazam Lebaran
3. Aishah – Senandung Lebaran (4:16)
4. Ramli Sarip – Seri Hari Raya (3:53)
5. 04 Kepulangan Anakku
6. Artis Sony – Warna warni Aidilfitri (4:49)
7. Othman Hamzah – Gembira Bersama Di Hari Raya (1:58)
8. 08 Keinsafan Di Hari Raya
9. 08 Selamat hari raya
10. Azlina Aziz – Indahnya Beraya Di Desa (4:35)
11. Ina – Tak Punya Siapa (4:36)
12. Halil Chik & Trio Manja – – Lenggang Mak Limah (3:23)
13. M Nasir – Salam Dunia (4:10)
14. Rafeah Buang – Bila Takbir Bergema (2:41)
15. 32 Cahaya …

Uncategorized »

[1 Aug 2011 | No Comment | ]

Dengan hanya RM 53 sebulan, DiGi menawarkan pakej pascabayar  iPhone 4 yang paling berpatutan.
Dan yang paling menarik mengenai pelan pasca bayar ini? Tiada bayaran tambahan apabila anda melebihi kuota bulanan anda untuk internet anda!
Daftar sekarang sebelum terlambat!

Tags: digi, iphone, raya, rm53, sebulan, untuk