Home » misc

2009 handphone wishlist

30 April 2009 One Comment

Merujuk kepada entry blog sebelum ni, aku masukkan 2 lagi handphone dalam pilihan handphone yang aku nak. Mesti bergaya habis kalau dapat salah satu ni. Geram pulak bila tengok. Tambah-tambah lagi iPhone.

5800xpressmusic

Handphone Nokia 5800 XpressMusic adalah paling sesuai dibeli masa sekarang ni, tapi nampaknya macam ada banyak komen negatif.

Blackberry Bold 9000, lebih mahal sikit dari 5800. Beli ni jadi lebih canggih dari Bos, hehe...

Blackberry Bold 9000, lebih mahal sikit dari 5800. Beli ni jadi lebih canggih dari Bos, hehe...

iPhone 3G, handphone paling mahal antara ketiga-tiga ni. Gempak gile kalau dapat beli ni.

iPhone 3G, handphone paling mahal antara ketiga-tiga ni. Gempak gile kalau dapat beli ni.



One Comment »

  • https://inertz.com » Blog Archive Wishlist gajet 2019 - https://inertz.com said:

    […] Wishlist aku buat mostly gajet macam handphone dan laptop. Tahun 2009 punya wishlist aku nak beli Nokia 5800 XpressMusic, Blackberry Bold 9000, ataupun iPhone 3G. Nampaknya aku berjaya beli Nokia 5800. Walaupun ada banyak komen negatif handphone ni tapi aku […]

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.