Home » Archive

Articles tagged with: 2009

misc »

[30 Apr 2009 | One Comment | ]

Merujuk kepada entry blog sebelum ni, aku masukkan 2 lagi handphone dalam pilihan handphone yang aku nak. Mesti bergaya habis kalau dapat salah satu ni. Geram pulak bila tengok. Tambah-tambah lagi iPhone.
Handphone Nokia 5800 XpressMusic adalah paling sesuai dibeli masa sekarang ni, tapi nampaknya macam ada banyak komen negatif.
Blackberry Bold 9000, lebih mahal sikit dari 5800. Beli ni jadi lebih canggih dari Bos, hehe…
iPhone 3G, handphone paling mahal antara ketiga-tiga ni. Gempak gile kalau dapat beli ni.

Tags: 2009, handphone, wishlist

Uncategorized »

[26 Mar 2009 | 2 Comments | ]

Oleh kerana blog ini menyertai Earth Hour 2009, blog akan down selama satu jam pada hari Sabtu ini bermula pada jam 8:30 malam.
Sebab apa down?
Sebab server off selama satu jam kerana menyokong Earth Hour 2009.
Let’s Participate in the Earth Hour 2009: MALAYSIA Chapter.
Turn off lights on March 28 2009 for one hour starting 2030HRS GMT+8 until 2130HRS GMT+8.
Haha… acah je.. bukan padam server. Padam lampu la.

Tags: 2009, earth, hour