Home » Uncategorized

Test speed 2Mb tapi browsing menyiput

4 February 2010 One Comment

Apekah aku sorang je merasa benda ni hari ni atau ada orang lain pun sama. Aku rasa macam blog aku pun slow gak ni sebab bila aku buka sesetengah blog ok je.

Tapi ada gak sesetengah blog aku buka slow gak. Tak semua la. Terbantut sikit la kerja-kerja online aku hari ni. Cuti beb, boleh blog walking. Slow ni yang membunuh.

Apekah ada kena mengena dengan ini?



One Comment »

  • Ery said:

    Tak kot… Aku rasa cam biasa je… Tp tak tau la sbb aku x msuk website politik ni… Huhu

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.