Home » Archive

Articles tagged with: browsing

Uncategorized »

[4 Feb 2010 | One Comment | ]

Apekah aku sorang je merasa benda ni hari ni atau ada orang lain pun sama. Aku rasa macam blog aku pun slow gak ni sebab bila aku buka sesetengah blog ok je.

Tapi ada gak sesetengah blog aku buka slow gak. Tak semua la. Terbantut sikit la kerja-kerja online aku hari ni. Cuti beb, boleh blog walking. Slow ni yang membunuh.
Apekah ada kena mengena dengan ini?

Tags: browsing, menyiput, speed, tapi, test