Home » Archive

Articles tagged with: tapi

Uncategorized »

[4 Feb 2010 | One Comment | ]

Apekah aku sorang je merasa benda ni hari ni atau ada orang lain pun sama. Aku rasa macam blog aku pun slow gak ni sebab bila aku buka sesetengah blog ok je.

Tapi ada gak sesetengah blog aku buka slow gak. Tak semua la. Terbantut sikit la kerja-kerja online aku hari ni. Cuti beb, boleh blog walking. Slow ni yang membunuh.
Apekah ada kena mengena dengan ini?

Tags: browsing, menyiput, speed, tapi, test

Uncategorized »

[11 Jul 2009 | No Comment | ]

RASULULLAH s.a.w. sewaktu Israk dan Mikraj telah diberi kesempatan oleh ALLAH SWT melihat ke dalam neraka. Ternyata kebanyakan penghuninya terdiri daripada wanita. Mereka menerima azab dan seksa yang amat menggerunkan.