Modern Warfare 2
Modern Warfare 2

Activision Publishing, Inc hari ini telah mengumumkan bahawa permainan yang dinanti-nantikan iaitu Call of Duty: Modern Warfare 2 sekarang sudah berada di kedai-kedai permainan komputer diseluruh dunia. Setelah mencatatkan rekod bagi pengedaran tengah malam di Amerika Utara, Modern Warfare 2 telah mula melepaskan ancaman baru ke atas dunia, menempatkan para pemain di barisan hadapan sebuah epik pertempuran global yang telah datang ke Amerika membuktikan bahawa tiada seorang pun yang akan selamat daripada penaklukan akan datang.

Pra pesanan yang begitu tinggi bagi permainan ini diseluruh dunia telah menjadikan permainan ini terlaris dalam sejarah permainan aksi dengan rangkaian 10000 gerai telah dibuka utuk jualan tengah malam. Permainan ini boleh didapati untuk platform Xbox 360, PS3 dan PC dengan harga USD59.99.

Game ini juga boleh didapati dalam platform Nintendo DS dipanggil Call of Duty(R): Modern Warfare(R): Mobilized.  Versi DS mempunyai jalan cerita lebih unik bagi permainan genggam.  Harga bagi versi DS adalah USD29.99. Bagi versi Wii ianya dipanggil Call of Duty(R): Modern Warfare(R) Reflex Edition.  Harga bagi versi ini adalah USD49.99.

[youtube]6UuD5P6zkBI[/youtube]

[youtube]_EqAVN14ALg[/youtube]

3 thoughts on “Permainan ditunggu-tunggu Modern warfare 2 dikeluarkan hari ini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.