Home » telefon bimbit

Samsung keluarkan telefon pintar Samsung Galaxy C7 Pro

14 January 2017 No Comment

Secara rasminya hari ini Samsung telah mengeluarkan Galaxy C7 Pro selepas sebelum ini terdapat gambar bocor mengenainya. Galaxy C7 Pro adalah telefon pintar berskrin 5.7 inci Super AMOLED dan berjalan atas Android 6.0.1 Marshmallow dengan cipset Snapdragon 625.  Ianya dikuasakan oleh CPU Cortex-A53 OCTA-Core 2.2GHz dengan kapasiti memori sebesar 4GB.

Kedua-dua kamera Galaxy C7 Pro mempunyai sensor 16MP dengan bukaan f/1.9. Rakaman video adalah dalam format FullHD pada 30 bingkai sesaat. Storan dalaman adalah 64GB dengan storan tersedia sebenarnya adalah 50.9GB. Ianya turut menyokong dual-sim dan slot sim kedua menyokong nano-sim atau microSD.

The Galaxy C7 Pro dibina di sekitar 5.7 “1080p Super AMOLED skrin dan berjalan Android 6.0.1. Marshmallow pada 14nm Snapdragon 625 chipset. The OCTA-core Cortex-A53 CPU sedang berjalan pada 2.2 GHz, manakala ada RAM 4GB.
Kedua-dua kamera Galaxy C7 Pro mempunyai 16 sensor MP dan f terang / 1.9 bukaan. rakaman video mereka maxes keluar pada storan dalaman FullHD@30fps.The adalah 64GB, dengan 50.9 GB dari orang-orang pengguna yang ada. Juga slot SIM kedua menyokong sama ada kad nano-SIM atau satu microSD.

The Galaxy C7 Pro dilengkapi dengan paparan Always-On dan Samsung Pay.

Pra-tempah di China akan bermula pada 16 Januari tetapi tidak ada maklumat sekarang jika Samsung merancang untuk melepaskan peranti di pasaran lain.Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.