Home » Uncategorized

Windows 7 Roadshow

5 November 2009 One Comment

Sesiapa ada masa silalah pergi ke Roadshow Microsoft di beberapa tempat diseluruh negara bermula pada bulan ni. Selain boleh mencuba komputer yang dilengkapkan oleh Windows 7 korang juga berpeluang membawa balik goodies dengan menyertai kuiz dari semasa ke semasa di lokasi roadshow.

Kebetulan tadi aku pergi ke Low Yat untuk membeli barang komputer. Memang dikirakan dah lama jugak aku tak pegi sini. Mungkin dah setahun tak pegi. Kalau tidak dulu selalu jugak aku pegi walaupun tak beli barang apa.

Selesai beli barang, aku dengan member aku(Nik) pergi ke Roadshow tersebut. Sekali ada kuiz dan boleh dapat hadiah pulak. Kami pun join la.  Aku dengan Nik masing-masing dapat T-shirt.

Aku punya soalan, pengacara tu suruh ambil gambar logo acer menggunakan kamera telefon bimbit. Aku pun snap-snap-snap la.

DSC00302DSC00303DSC00304

Dan hadiah dia;

DSC00305

DSC00306

Dapatla jersi Ronaldo No 7. Sama gak dengan Nik, hadiah yang sama tapi dia dapat warna hijau daun. Soalan Nik adalah berapa versi Windows 7 dan jawapannya adalah 6. Senang aje.

Jadi siapa ada masa turunlah beramai-ramai ke Low Yat sehingga 8 Nov ini untuk meraikan Roadshow Windows 7 nie. Lokasi lain adalah di Ikano Power Centre, PJ 4-8 Nov, Gurney Plaza 6-8 Nov dan City Square JB pada 13-15 Nov.

Dengar cerita dari sumber dalaman, 777 salinan Windows 7 Home Premium dijual pada harga diskaun ketika Roadshow ni.



Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.