Home » Uncategorized

Wajah sebenar Optimus Prime

25 June 2009 4 Comments

Aku belum tengok lagi cerita ni. Tapi bagi sesiapa yang nak tau siapa sebenarnya disebalik Optimus Prime tu, gambarnya kat bawah ni;
prime1

prime2

Optimus Prime tengah marah.

Haha.

Sebenarnya gambar ni di snap dari laman web weareautobots.com yang menggunakan augmented reality (AR) dan teknologi pengesan wajah yang membolehkan wajah kita digantikan dengan wajah Optimus Prime. Sesiapa saja boleh jadi Optimus prime.

Sesiapa yang dah tengok TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN, best tak cerita dia?



4 Comments »

  • Sweet Thinker said:

    cam best je.

  • admin (author) said:

    Sadly cuma boleh jadi Optimus prime aje.

  • mrahfa said:

    hohohoho, kini sume orang boleh menjadi optimus prime 😀

  • Hamdi said:

    menarik jugak nih
    hehe

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.