Home » Uncategorized

Ular paling besar didunia dijumpai mati

7 February 2010 8 Comments

Gila besar ular ni. Siap boleh telah orang. Kalau telan kerbau pun boleh dah besar macam ni. Ular ni dikatakan berukuran 50 kaki panjang.

Video dibawah ini. Pesakit jantung dan perempuan mengandung  tidak digalakkan menontonnya.

[via]



8 Comments »

  • ariff said:

    tak faham last2 sekali tu..
    .-= ariff´s last blog ..Jadi Kaya Dengan Menyimpan Dalam ASB =-.

  • admin (author) said:

    Aku pun ndak paham bah.

  • hendro said:

    besar sekali ularnya
    salam persahabatan dari indonesia,,
    asiknya dapat teman baru
    .-= hendro´s last blog ..Apakah anda percaya dengan keberadaan hantu/setan? =-.

  • admin (author) said:

    Ya besar. Selamat datang ke blog ini sdr dari Indonesia.

  • ery said:

    mak aih.. bikin gua tersentak.. hahahaah
    .-= ery´s last blog ..Tidur Dengan Suami Orang =-.

  • admin (author) said:

    Aku pun mula2 tu.

  • Papa-Roq said:

    tak pasti berapa besar ular tu sbb tgk dlm video lain lo…
    tapi yg pasti tersentak BESAR di hujung klip video…. hu hu..
    .-= Papa-Roq´s last blog ..Blogger Dot Com | Hikayat Blog Ini =-.

  • admin (author) said:

    Itu pasal dah bagi warning tuh.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.