Home » Archive

Articles tagged with: sehari

Uncategorized »

[10 Oct 2009 | No Comment | ]

Pada 3 tahun dulu ketika youtube mula bergabung dengan google, youtube masih lagi belum cukup terkenal seperti sekarang.

Uncategorized »

[22 Jan 2009 | 2 Comments | ]

Hari ni pagi-pagi dah kena bangun tulis email. Sebenarnya tak adalah awal sangat. Cuma tulis email pukul 8:30 macam tu untuk appointment ke Data Center Cyberjaya.  Data Center paling sejuk jika dibandingkan dengan AIMS KL dan TIME Shah Alam. Ada kerja sikit di sana yang memerlukan kehadiranku di sana. Ewah macam novel pula. Sebenarnya tak ada idea nak tulis. Tulis ni je la. Lepas tu gambar server.
Sebahagian daripada server pada rak
Ruang kerja sempit
Server yang dibogelkan

Tags: center, data, sehari