Home » Uncategorized

Sehari di data center

22 January 2009 2 Comments

Hari ni pagi-pagi dah kena bangun tulis email. Sebenarnya tak adalah awal sangat. Cuma tulis email pukul 8:30 macam tu untuk appointment ke Data Center Cyberjaya.  Data Center paling sejuk jika dibandingkan dengan AIMS KL dan TIME Shah Alam. Ada kerja sikit di sana yang memerlukan kehadiranku di sana. Ewah macam novel pula. Sebenarnya tak ada idea nak tulis. Tulis ni je la. Lepas tu gambar server.

Sebahagian daripada server pada rak

Sebahagian daripada server pada rak

Ruang kerja sempit

Ruang kerja sempit

Server yang dibogelkan

Server yang dibogelkan



2 Comments »

  • admin (author) said:

    Esok kena pi lagi… Ada server nak di pasang/reinstall semula perisiannya.
    ….sempat juga tadi download 1 iso, kejap je. hihi

  • admin (author) said:

    Selesai install windows 2003 server…

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.