Home » Archive

Articles tagged with: mamma

Uncategorized »

[19 Jan 2010 | 3 Comments | ]

Kalau orang lama tak kenal kumpulan ABBA ni memang la tak pernah dengar muzik. Group Sweden ni popular tahun 70an hingga awal 80an dulu ni. Aku pernah dengar gak lagu dia dari kaset arwah ayah dulu. Tapi mana pegi tah kaset dia. Dah musnah.
Lagu dia memang best lah. Kalau tak kerana movie Mamma mia, dah tentu generasi muda skang tak kenal kumpulan ABBA sebab kesemua lagu dalam movie tu dari kumpulan ABBA. Mr Janggel minat sangat musical movie macam ni aku tau. Kaki layan teater gak budak tu.
Kira ABBA ni …