Home » Archive

Articles tagged with: macam

Uncategorized »

[31 Jul 2012 | No Comment | ]

Bukan orang pompuan je kalau masuk dalam lif ada orang pandang dari atas ke bawah. Kenapa perlu tengok orang dari atas ke bawah kalau orang masuk lif. Pelik betui la sesetengah orang. Macam tak pernah tengok orang.
Kalau lif tu aku punya aku nak letak dalam lif  “Jangan pandang orang dari atas ke bawah”
Lif apartment aku tu amatlah perlahan. Dah la tu hanya satu yang berfungsi. Nasib baik rumah tingkat 4 je. Biasa kalau lambat naik tangga je.

Tags: atas, bawah, macam, makan, orang, tengok

Uncategorized »

[1 Apr 2010 | 3 Comments | ]

Cool la dapat T-shirt macam ni. Nampak macam baby.

[Vial likecool]

Tags: forever, macam, young

Uncategorized »

[7 Mar 2010 | No Comment | ]

Baru-baru ini telah bocor gambar Blackberry slider yang dikatakan sebagai telefon bimbit yang bakal dikeluarkan.
Dari pandangan peribadi saya, Blackberry adalah salah satu telefon pintar yang sedang meningkat naik setanding dengan HTC.
Jika majoriti telefon Blackberry besar atau dianggap besar kerana ada kekunci QWERTY, dengan slider kelihatannya lagi besar dan memanjang.
Masih belum ada maklumat tentang spesifikasi dan harganya. Juga belum ada lagi maklumat bila ianya akan dilancarkan.
Sumber.

Tags: Blackberry, macam, sesuai, slider

Uncategorized »

[7 Mar 2010 | One Comment | ]

Xperia X10 adalah telefon bimbit terbaru berada dipasaran Malaysia dari Sony Ericsson. Kalau diikutkan saiz skrin juga besar iaitu 4 inci dengan 262k warna serta resolusi skrin 854×480 piksel dengan kamera 8MP serta LED flash.
Xperia X10 dikuasakan oleh Android 1.6 dan menggunakan antaramuka sendiri bagi menu-menunya.
Telefon bimbit ini menggunakan pemproses 1Ghz dan 1GB memori dalaman juga disertakan 8GB MicroSD dalam pakej.
Xperia X10 lengkap dengan semua ciri telefon bimbit peringkat tinggi iaitu Quadband GSM, GPRS, EDGE, 3G dengan HSDPA, WiFi, GPS, Bluetooth dan USB.
Telefon bimbit terbaru Sony Ericsson ini boleh didapati …