Home » Archive

Articles tagged with: boleh

artikel, misc »

[12 Dec 2014 | 11 Comments | ]
Tingkatkan trafik blog

Entry ini adalah lanjutan berkenaan dengan entry saya sebelum ini berkenaan meningkatkan pageview. Ada lagi 1 entry di blog saya yang lain.
Blog yang bagus jika tiada trafik tidak berguna. Tanpa trafik kita seolah-olah cakap sorang-sorang, tiada yang mendengar. Apa yang kita bebelkan, idea yang dicurahkan, emosi dan sebagainya jadi seperti syok sendiri. Memang betul blog adalah sesuatu yang peribadi. Tetapi bergantung kepada kandungan blog, sesuatu isu itu juga boleh mempengaruhi orang untuk

Uncategorized »

[28 Sep 2011 | 2 Comments | ]

PTS Publications & Distributors Sdn Bhd (PTS), penerbit buku bahasa melayu pertama di Malaysia menerbitkan banyak buku-buku untuk semua peringkat umur. Sempena musin cuti yang akan datang PTS banyak menerbitkan buku-buku bacaan untuk kanak-kanak dan remaja seperti novel, komik dan sebagainya. Buku PTS yang cool ini pasti ada yang dapat menarik minat minat perhatian Churpers!
PTS menganjurkan Peraduan Bongkar Kod Rahsia! Menangi pelbagai hadiah menarik seperti iPad 2, Samsung Galaxy Ace, iPod Touch, mp3 player, serta merchandise PTS! Para pembaca hanya perlu membeli buku PTS berlogo ‘Bongkar Kod Rahsia’, daftar di …

Uncategorized »

[9 Feb 2010 | 2 Comments | ]

Ingat tak aku pernah komen pasal churpchurp tempoh hari?
Ianya berkenaan dengan twitterfeed sama ada boleh stream tak ke twitter. Aku disable benda tu sebab aku takut aku punya churpchurp kena disable. Aku telah rujuk Publisher Terms And Conditions dekat sini, dan aku masih kabur kat part;

Uncategorized »

[9 Jan 2010 | 6 Comments | ]

Gambar-gambar ni aku dapat dari email lama dulu. Memang pelik betul la siput ni. Andai kata ada kat sini, ade ke yang nak makan. Ke boleh dibuat Dildo. Kah kah kah….

Tags: boleh, buat, dildo, laut, siput