Home » Uncategorized

Twitterfeed boleh dipakai dengan Churpchurp

9 February 2010 2 Comments

churpchurpIngat tak aku pernah komen pasal churpchurp tempoh hari?

Ianya berkenaan dengan twitterfeed sama ada boleh stream tak ke twitter. Aku disable benda tu sebab aku takut aku punya churpchurp kena disable. Aku telah rujuk Publisher Terms And Conditions dekat sini,  dan aku masih kabur kat part;

Furthermore, a Micro-Blog which merely reproduces other sources, e.g. by aggregating one or more RSS feeds, does not qualify for participation in the ChurpChurp Network. Any form of misuse will lead to immediate blocking of the Publisher’s account.

Jadi aku telah berhubung dengan pihak churpchurp untuk kepastian.

Well, good news.

Churpchurp tak ada masalah dengan twitterfeed πŸ™‚

Hi,

I have several blog that have RSS.

Can i use http://twitterfeed.com to stream latest post to twitter. twitterfeed can fetch RSS from any source.

If i make new post on blog, it will also make a tweet and redirect to my blog.

Jawapan diaorang;

Hello, Adi.

If the Twitter feed service does not interrupt or redirect our churps from your Twitter account, it should be alright for you to use it.

Churpchurp make me happy πŸ™‚ Sebijik kek coklat untuk budak ofis hehe….

Kek Coklat

Kek Coklat



2 Comments »

  • zuls said:

    Nice Info ni , tak terfikir pun pasal twitterfeed πŸ™‚ , tapi takde masalah sebab memang feed blog sahaja πŸ™‚

  • admin (author) said:

    Kena manfaatkan gak twitterfeed tu. Bagus gak untuk marketing.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.