Home » Archive

Articles tagged with: anda

Uncategorized »

[5 Aug 2011 | One Comment | ]

1. 01 Ku Pohon Restu Ayah Bonda
2. 01 Nazam Lebaran
3. Aishah – Senandung Lebaran (4:16)
4. Ramli Sarip – Seri Hari Raya (3:53)
5. 04 Kepulangan Anakku
6. Artis Sony – Warna warni Aidilfitri (4:49)
7. Othman Hamzah – Gembira Bersama Di Hari Raya (1:58)
8. 08 Keinsafan Di Hari Raya
9. 08 Selamat hari raya
10. Azlina Aziz – Indahnya Beraya Di Desa (4:35)
11. Ina – Tak Punya Siapa (4:36)
12. Halil Chik & Trio Manja – – Lenggang Mak Limah (3:23)
13. M Nasir – Salam Dunia (4:10)
14. Rafeah Buang – Bila Takbir Bergema (2:41)
15. 32 Cahaya …

Uncategorized »

[5 May 2009 | No Comment | ]

Hello Spammer, apa khabar?
Terima kasih kerana meninggalkan komen dalam blog ini.  Tapi maaf Spammer, komen kau terlalu banyak link dan komen tidak berkaitan langsung dengan entry blog. Oleh itu ianya tidak di terbitkan.
root@svr [~]# whois 194.8.75.141
[Querying whois.ripe.net]
[whois.ripe.net]
% This is the RIPE Whois query server #1.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf
% Note: This output has been filtered.
%       To receive output for a database update, use the “-B” flag.
% Information related to ‘194.8.74.0 – 194.8.75.255’
inetnum:        194.8.74.0 – 194.8.75.255
netname:        DRAGONARA-NET
descr:          Dragonara …

Uncategorized »

[26 Apr 2009 | No Comment | ]

Pernah anda buka tetingkap banyak-banyak dan jadikan destop anda begitu berselerak? Anda inginkan supaya semua tetingkap dimuatkan dalam satu aplikasi supaya mudah diuruskan?
Gunalah WinTabber. Perisian ini mampu mengumpul kesemua jenis tetingkap dan dimuatkan dalam perisiannya semudah seperti tab yang terdapat dalam Firefox.
Kenapa diperlukan? Bagi pengguna komputer biasa mungkin tak berapa perlukan, tapi bagi seorang JAGA seperti saya, ianya sesuai kerana boleh mengumpulkan tetingkap Putty dalam satu tempat. Bayangkan ada banyak server yang hendak dilihat, amatlah menyemakkan taskbar.
WinTabber sedang beraksi dengan putty
Perisian ini boleh didapati pada 2 versi, versi percuma dan …

Uncategorized »

[14 Apr 2009 | 7 Comments | ]

Entry pertama bagi blog ini adalah bertajuk : Bagaimana menghasilkan blog sampah
Mari kita jalan-jalan cari pasal dan usha blog pertama mereka…. hehe..
Entry pertama Menteil. Cerita pasal awek no 2 dia. Ceh. Xde dah entry sebelum tu. Tu kot yang pertama.
Gile lama dah start blogging. Siapa lagi kalau bukan KNizam. Post terawal pada 12 Mac 2004.
Blog Zool Ligakampung. Mula 17 Jun 2007. Rasanya awal lagi sebab dalam post mula-mula bagitau blog sebelum ni host kat blogspot. Bila agaknya sdr Zool ni start blog ye. Post beliau bertajuk “Permulaan”.
Blog Aeropama memang aku …