Home » Uncategorized

Streamyx 4Mb VS P1 1Mb

23 April 2009 10 Comments

Tak tahu nak kata apa. Tengok sendiri lah screenshoot ni.

streamyx

Streamyx 4Mb

P1 1Mb

P1 1Mb

Ni pakej P1 biasa dan bukan WiMAX.



10 Comments »

  • admin (author) said:

    Ping dari P1

    C:Documents and SettingsAdministrator>ping streamyx.com

    Pinging streamyx.com [202.71.97.35] with 32 bytes of data:

    Reply from 202.71.97.35: bytes=32 time=14ms TTL=51
    Reply from 202.71.97.35: bytes=32 time=19ms TTL=51
    Reply from 202.71.97.35: bytes=32 time=17ms TTL=51
    Reply from 202.71.97.35: bytes=32 time=15ms TTL=51

    Ping statistics for 202.71.97.35:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 14ms, Maximum = 19ms, Average = 16ms

  • Ahtat said:

    Dari Streamyx 4MB….

    C:\Documents and Settings\Administrator>ping streamyx.com

    Pinging streamyx.com [202.71.97.35] with 32 bytes of data:

    Reply from 202.71.97.35: bytes=32 time=198ms TTL=55
    Reply from 202.71.97.35: bytes=32 time=38ms TTL=55
    Reply from 202.71.97.35: bytes=32 time=153ms TTL=55
    Reply from 202.71.97.35: bytes=32 time=240ms TTL=55

    Ping statistics for 202.71.97.35:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 38ms, Maximum = 240ms, Average = 157ms

  • blinkky said:

    Ada masalah line ke kat sana sekarang ni? Lama kalau nak tunggu tu.

  • admin (author) said:

    Streamyx slow… tak tau le sebab apa lagi ni.

  • abdusfauzi said:

    nak jugak P1 W1MAX. T_T

  • admin (author) said:

    Aku tak pakai P1 WiMAX. P1 biasa je. P1 WiMAX dah murah kan skang ni. Bro cuba le dulu kalau ada coverage kat sana.

  • titan said:

    banting denganj jerantut takde wimax. sebab tu aku still pakai streamyx..
    .-= titan´s last blog ..Bayaran Komisen ke 22 dari Text Link Ads =-.

  • admin (author) said:

    WiMax yang ada skang ni trial je. Aku rasa WiMax ni cuma teknologi yang digembar-gemburkan. Pelaksanaan dia taklah sehebat mana pun. Belum lagi pun terbukti sebagai pengganti Wired internet, sedangkan wired internet pun banyak masalah.
    .-= admin´s last blog ..Cirrus Tech Announces New Shared Hosting Plans =-.

  • wan amirul said:

    plzz jgn guna P1 .. slow.!! mule2 je dia bagi laju..pastu dalam 3 bulan jadi slow gile.. pastu slow 4 gaming.. !!

  • DR.YuMe said:

    ye btol tu wan amirul..P1 awal2 je laju..pastu slow nk mampos

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.