Home » Uncategorized

Pakej iPhone dengan Maxis

22 March 2009 3 Comments
iPhone 3G

iPhone 3G

Memperkenalkan Apple® iPhone™ 3G. Dengan 3G wireless terpantas, perisian Maps dan GPS, menyokong ciri-ciri seperti Exchange dan App Store baru, iPhone 3G menempatkan lebih banyak ciri pada hujung jari anda. Dan seperti iPhone versi sebelumnya, ianya menggabungkan 3 produk dalam satu telefon, Widescreen ipod, peranti internet dengan HTML email serta pelayar web. Dapatkannya sekarang bersama-sama dengan Maxis.

p/s. Sori, tak dapat cari video lain.



3 Comments »

  • abdusfauzi said:

    tapi, harganya masih kurang sesuai dengan pasaran pengguna tahap-2. Mungkin, mereka yang berduit sanggup. Yang kurang? Kene tunggu lagi. 😛

  • admin (author) said:

    Hehe tu la. Tapi disebabkan promosi hebat. Siapa-siapa yang pakai iPhone ni nampak gempak. Kalau nak juga, carila alternatif lain. 5800 xpressmusic misalnya.

  • ahtat said:

    SE pun boleh bagi saingan dengan idou

    ahtat’s last blog post..The T707

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.