Aku buat report kat Maybank2u dan dengan pantasnya web tu dah ti tag sebagai phishing email oleh google. Jadi sapa yang guna firefox tentu dah kena blok dari akses ke laman web tu dengan warning.

Malangnya ciri macam ni tak ada pada Internet Explorer.  Bahaya betul bagi yang bukan IT literat menggunakan IE. Username dan password akaun Maybank2u boleh jatuh ketangan orang lain.

By admin

3 thoughts on “Maybank2u phishing report, cepat betul bertindak-syabas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.