Home » Uncategorized

Diana Amir

1 August 2012 No Comment

Kata orang tua-tua kalau nak anak cantik dan hensem masa ibu mengandung makan buah yang manis contohnya epal, anggur dan sebagainya. Kalau makan buah yang masam nanti dapat anak yang muka masam mencuka. Tah betul atau tidak cuma petua orang-orang tua. Ada yang dah cuba?

Ramai yang dikurniakan wajah yang cantik dan hensem. Tapi apakah wajah yang cantik dan hensem secantik dan sehensem perangainya.

Perempuan cantik ramai lelaki tergila-gilakan. Dua negara boleh berperang sebab nak berebut sorang perempuan. Adik beradik boleh berparang berebut perempuan. Kawan baik boleh jadi musuh. Ada yang cantik ni sombong. Sebab dia cantik dia menggukanan kecantikannya untuk mempedayakan lelaki. macam tu gak lelaki yang hensem. Ada yang sanggup jadi lelaki simpanan semata-mata kerana wang. Apa yang mereka tidak ingat kecantikan dan kehenseman itu cuma ujian tuhan.  Guna untuk kebaikan jadi baik. Guna untuk keburukan jadi buruk.

Diana Amir. Manis orangnya.Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.