Home » Uncategorized

Apple iPad RM1 je

13 April 2010 5 Comments

Siapa nak beli iPad? RM1 je. Haha.

Mustahil la dapat RM1. Sapa selalu beli barang kat lelong.com.my tentu tahu tentang superbid.my.

Superbid.my pula laman bagi pembida-pembida yang nak membida barang-barang terutamanya elektronik bawah dari harga pasaran. Dan superbid ni pula hanya dibuka seminggu sekali pada tiap rabu mula jam 10 pagi sehingga 10 malam. Pembida tertinggi akan membawa pulang barang yang dibida.

Nak bid barang pastikan harga sebenar barang tu dulu dan pastikan description dia dulu, tengok kot ada syarat-syarat tertentu. Tengok juga kos penghantaran dan juga tempoh penghantaran.

Nak bid esok boleh lawat laman web superbid.my.



5 Comments »

  • admin (author) said:

    Telahpun di bid dengan harga RM2450. Tak jauh beza pun dengan harga retail iaitu RM2499.

  • ery said:

    ori ke?

  • admin (author) said:

    Walaupun iPad dibuat kat China, tapi aku rasa memang ori. Belum masuk market Malaysia lagi benda ni, mungkin order direct dari US.

  • Amy said:

    ori ke?

  • sunglasses said:

    selalunya permainan diorang je semua ni orang diorang juga yang bid

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.