Home » Archive

Articles tagged with: aidilfitri

misc »

[14 Jul 2015 | No Comment | ]
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin

Hari ni last kerja. Malam ni dah nak gerak balik kampung. Mood kerja kat opis pun dah tukar jadi mood raya.
Rasa sekejap je Ramadhan dah nak tinggalkan kita.
Yang bawak moto tu cek tayar ok ke tak. Tayar botak ke tak. Aku pernah tersadai gak kat highway time balik kampung raya tayar pecah.
Yang bawak kereta tu tak perlu la laju sangat. Berpada-pada orang kata. Semua nak sampai kampung dengan selamat.
Salam Aidilfitri untuk pelawat inertz.com dipohon ampun maaf jika ada terkasar bahasa tersilap tulis.

Tags: aidilfitri, balik kampung, ramadhan, raya

Uncategorized »

[15 Aug 2012 | No Comment | ]

Tinggal esok je lagi nak kerja ni. Mood dah tukar jadi mood raya. Tapi jangan le pulak bermalas-malasan ye. Rasa sekejap je sebulan. Tup-tup dah nak raya.
Aku balik kampung mungkin lusa.
Sape yang bawa moto tu hati-hati. Periksa dulu keadaan tayar jangan dah atas lebuhraya ada masalah pulak nanti. Same gak yang bawa kereta, tak perlu laju-laju pun. Tak perlu tergesa-gesa.
Salam Aidilfitri untuk pelawat inertz.com dipohon ampun maaf jika ada terkasar bahasa tersilap tulis.

Tags: aidilfitri, hari, maaf, raya, selamat, zahir

misc »

[14 Sep 2009 | 16 Comments | ]

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pelawat inertz.com.
Puasa tinggal berapa hari aje lagi kan. Kira masing-masing dengan mood raya dah ni.