https://inertz.com

Apple AirPods akhirnya boleh dibeli

Pembuangan jack fon telinga oleh Apple pada iPhone generasi terbaru adalah berani untuk memperkenalkan fon telinga generasi baru tanpa wayar. Ianya lebih kontroversi apabila harganya mencecah $159. Selepas tiga bulan pengumumannya barulah ianya dikeluarkan secara rasmi hari ini.

Para pelanggan boleh memesan secara online diseluruh dunia walaupun terpaksa menunggu 1-4 minggu lagi untuk penghantaran, jadi tidak semua orang boleh mendapatkannya sebelum Krismas. Di UK sahaja dijangka penghantaran akan bermula pada 19 Disember manakala di US perlu menunggu sekurang-kurangnya 4 minggu lagi.

Harganya dikatakan agak mahal dan tidak konvesional serta sukar untuk dihasilkan pada mulanya dijaulkankan untuk pelancaran pada Oktober. Adakah meungkin kelewatan berbaloi untuk kita mendapatkan produk yang mendapat nilai pelaburan besar daripada Apple.

The AirPods mahal dan tidak konvensional bertukar agak sukar untuk Apple untuk menghasilkan – mereka pada mulanya dijadualkan untuk pelancaran Oktober lewat. Mudah-mudahan kelewatan bermakna kita akan mendapat produk yang digilap bernilai pelaburan besar.

Exit mobile version