Home » Uncategorized

Tetikus gaming Cyber Snipa Silencer dilancarkan

10 December 2009 2 Comments
Tetikus gaming Cyber Snipa Silencer

Tetikus gaming Cyber Snipa Silencer

Cyber Snipa adalah pembuat gadget permainan dan peralatan komputer lain, mulai dari alas tetikus, Webcam dan headphone. Syarikat ini membuat produk yang bagus dan telah memperkenalkan gadget gaming terbaru yang disebut “Cyber Snipa Silencer”.

Tetikus ini mempunyai 9 butang yang boleh dilaraskan bersama dengan butang profil. Tetikus juga menyokong hingga 7 game profil membolehkan anda untuk menetapkan sampai dengan 63 perintah.

Ciri lain adalah boleh menukar sensitiviti tetikus dari 100-5000 dpi on-the-fly. Sensor boleh mengesan kelajuan pergerakan sehingga 150 inci sesaat.  Cengkeraman samping juga boleh diubah dan tetikus memiliki berat yang boleh diubah-ubah juga kerana mempunyai pemberat. Cyber Snipa boleh didapati dengan harga $54.99.2 Comments »

  • loq said:

    aku memang mengidam tetikus untuk gamer ni. Sedap sikit bila aku nak main SA. Harga mesti ratus ratusan. Takpe.Aku masih mengumpul duit lagi ni
    .-= loq´s last blog ..AMBON N THE B’JAGURAN vs MALINGSIA BUSTARD =-.

  • admin (author) said:

    loq, ko kena usaha keras untuk berjaya dalam contest “Hidup berani untuk gagal” anjuran Denaihati. Kalau ko dapat, konfirm boleh beli mouse mahal.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.