Comments on: Terkenang semasa dulu https://inertz.com/terkenang-semasa-dulu/ Kata-Kata Berbisa Baik Punyer Fri, 11 Jun 2010 10:24:46 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 By: admin https://inertz.com/terkenang-semasa-dulu/#comment-2216 Fri, 01 May 2009 11:40:44 +0000 http://inertz.com/?p=773#comment-2216 Huh dulu MIRC mmg popular. Skang dah ada macam2.

]]>
By: KampungBoy https://inertz.com/terkenang-semasa-dulu/#comment-2215 Fri, 01 May 2009 09:04:12 +0000 http://inertz.com/?p=773#comment-2215 Haha….dulu MIRC xpenah sentuh pn

]]>
By: admin https://inertz.com/terkenang-semasa-dulu/#comment-2192 Tue, 28 Apr 2009 13:04:52 +0000 http://inertz.com/?p=773#comment-2192 Time ni semua main html je nih. Xde sangat website canggih2. Yang canggih pun javascript je kalau tak silap time ni.

]]>
By: admin https://inertz.com/terkenang-semasa-dulu/#comment-2191 Tue, 28 Apr 2009 12:58:19 +0000 http://inertz.com/?p=773#comment-2191 Hehe… mmg nakal time tu.

]]>
By: blinkky https://inertz.com/terkenang-semasa-dulu/#comment-2190 Tue, 28 Apr 2009 12:49:44 +0000 http://inertz.com/?p=773#comment-2190 Semua design-design old school je tu =)

]]>
By: Mr. Janggel https://inertz.com/terkenang-semasa-dulu/#comment-2172 Tue, 28 Apr 2009 05:22:29 +0000 http://inertz.com/?p=773#comment-2172 Hahahah memang nostalgik giler ketika itu..tu la first time aku kenal internet jugak..siap daftar account hotmail ramai2 kan. lawak la bile terkenang semula peristiwa ditipu tokey asrama, peristiwa memanjat siling pecah masuk kolej, main game sampai ke pagi … hahahah. pastu siap pecah masuk supermarket lagik hahahah memang nostalgik.

then g jenjalan KL reramai, macam buat rombongan bebudak spastik, melawat zoo. hahahah.

sekarang ni mana nak dapat dah camtu semua..kuikuikui…

]]>
By: admin https://inertz.com/terkenang-semasa-dulu/#comment-2114 Fri, 24 Apr 2009 23:10:54 +0000 http://inertz.com/?p=773#comment-2114 Tul tu. Teringat masa main irc dulu. Siap leh gaduh2 lagi. Mase tu la belajar apa iu A/S/L. Hehe, nostalgik sungguh.

]]>
By: DindaKanda https://inertz.com/terkenang-semasa-dulu/#comment-2113 Fri, 24 Apr 2009 22:05:01 +0000 http://inertz.com/?p=773#comment-2113 hohoho memang best teringat kenangan zaman dulu-dulu n.. hahah

]]>